Donald Dougher, supranumit "cel mai bogat copil din SUA", deține case și mașini de lux la doar 15 ani

Donald Dougher, supranumit cel mai bogat copil din SUA , deține case și mașini de lux la doar 15 ani
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 14 Iunie 2022
Data actualizare: 14 Iunie 2022
Donald Dougher este supranumit “cel mai bogat copil din SUA” și nu…nu a moștenit milioanele părinților. Puștiul de 15 ani și-a clădit imperiul cu ajutorul canalului său de Youtube, pe care l-a deschis în 2019. De atunci a adunat milioane bune de dolari în conturi. 

Donald este extrem de popular pe Youtube, TikTok sau Instagram. 

Videoclipurile postate de puști pe canalul de Youtube sunt vizionate de milioane de oameni, iar veniturile pe care le obține din publicitate sunt uriașe. Donald ar încasa lunar peste 20.000 de dolari, potrivit Daily Star

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DONLAD (@donlad)

Chiar dacă se autointitulează în mod regulat "Cel mai bogat puști din America",  iar presa străină îl numește la fel, Donald nu ar fi chiar fruntaș în topul celor mai bogați copii din SUA, ci ar ocupa de fapt locul 19. 

Puștiul nu are încă permis, dar are garajul plin de mașini. Din colecția sa impresionantă fac parte „bijuterii” precum McLaren, Bugatti sau Ferarri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DONLAD (@donlad)

Când a împlinit 15 ani, Donald a petrecut în Bahamas, acolo unde a înotat cu rechinii și a zburat cu un dirijabil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DONLAD (@donlad)

Donald și-a uimit, de asemenea, fanii când a spus că familia sa a "abandonat" o casă de 4,8 milioane de lire sterline. Motivul? Crama a fost inundată din cauza palmierilor de 800.000 de lire sterline, care au fost plantați din greșeală în locul nepotrivit. Însă Donald are de unde alege pentru că la 15 ani deține mai multe locuințe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DONLAD (@donlad)

Tânărul a spus că are o piscină într-una dintre casele sale, dar a precizat că nu a folosit-o pentru că era la parter și "nu se putea deranja să meargă până acolo".

Cu toate acestea, el a spus că depune efort pentru banii săi. "Nu există o oră pe săptămână în care să nu muncesc", a susținut el, potrivit sursei citate mai sus. 


Fotografii: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!