Donald Trump a reușit să îi supere din nou pe americani. Ce i-a spus unei jurnaliste

Donald Trump a reușit să îi supere din nou pe americani. Ce i-a spus unei jurnaliste
Citeste mai mult despre: Donald Trump,
Autor: Redactia
Data publicarii: 03 Octombrie 2018
Data actualizare: 03 Octombrie 2018
Președintele Statelor Unite a insultat un jurnalist în timpul unei conferințe de presă. 

În timp ce jurnalista Cecilia Vega, de la postul TV ABC, cerea un microfon pentru a-i adresa o întrebare în timpul unei conferințe, Trump le-a spus celorlalți jurnaliști: ,,Uitați-vă la ea, e șocată că am prins-o. E într-o stare de șoc.” 

Vega i-a răspuns: ,,Nu sunt șocată. Mulţumesc, domnule Preşedinte.”

În replică, Trump i-a răspuns: ,,Este în regulă, ştiu că nu poți gândi, tu nu ai gândit niciodată”.

USA Today scrie că (aparent) Trump nu ar fi auzit când jurnalista i-a spus ,,thank you”, el crezând că a spus, de fapt, ,,thinking”.

Anterior, Vega îi adresase Președintelui o întrebare legată de investigația FBI care vizează acuzațiile de agresiune sexuală care i se aduc judecătorului american Brett Kavanaugh (de la Curtea Supremă), în condițiile în care Președintele insistase inițial să nu îi fie puse întrebări legate de cazul judecătorului de la Curtea Supremă. 

Trump a recidivat pe parcusul conferinței. La un moment dat, o altă jurnalistă de la CNN, Kaitlan Collins, a părut că vrea să continue seria întrebărilor despre Kavanaugh, iar Președintele i-a spus pe un ton amenințător: ,,Nu face asta!”

Președintele l-a întrerupt și pe Aaron Rupert, de la Think Progress. 

Vega și-a exprimat nemulțumirea față de reacția lui Trump pe Twitter, unde  a scris: ,,O conferință de presă înseamnă că poți să adresezi orice întrebare vrei.” Jurnalista a adăugat hashtag-ul #PrimulAmendament.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies