Donald Trump ar putea câștiga 100 de milioane de dolari după ce a pierdut alegerile

Donald Trump ar putea câștiga 100 de milioane de dolari după ce a pierdut alegerile
Donald Trump a pierdut alegerile în SUA în fața lui Joe Biden. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 11 Noiembrie 2020
Cu o avere de 2 miliarde de dolari și cu un venit lunar de peste 400.000 de dolari, Donald Trump a fost curtat pentru a-și spori încasările dintr-o afacere cu câștig garantat.

Chiar dacă a pierdut alegerile, Donald Trump ar putea face o grămadă de bani dintr-un contract care lui Barack Obama i-a adus încasări de 65 de milioane de dolari. Învins de Joe Biden la prezidențiale, Donald Trump este curtat acum de edituri și televiziuni pentru a-și spune povestea mandatului la Casa Albă. 

Citește și

Suma pe care o poate câștiga se ridică la 100 de milioane de dolari, spun surse din apropierea fostului președinte, citate de Page Six.

Trump este bombardat cu propuneri pentru realizarea de cărți și emisiuni TV care pot valora nu mai puțin de 100 de milioane de dolari. Transformați cele 70 de milioane de voturi în telespectatori și număr de cărți vândute. Toate cărțile anti-Trump au făcut bani frumoși, așa că asta va fi un succes sigur”, a dezvăluit sursa citată.

Înainte de Donald Trump, Barack Obama și soția sa, Michelle, au semnat un acord pentru publicarea unor cărți biografice. Înțelegerea le-a adus nu mai puțin de 65 de milioane de dolari. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mugur Mihăescu: „Am jucat în peste 4500 de spectacole!

FULLSCREEN
Donald Trump ar putea câștiga 100 de milioane de dolari după ce a pierdut alegerile
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies