Donald Trump, declarații surprinzătoare despre Meghan și Harry. Ce a urat cuplului regal

Donald Trump, declarații surprinzătoare despre Meghan și Harry. Ce a urat cuplului regal
Citeste mai mult despre: Donald Trump, Meghan Markle, printul Harry,
Data: 05 Iunie 2019
Donald Trump, care se află într-o vizită de trei zile în Marea Britanie, a acordat un interviu exclusiv lui Piers Morgan, de la ITV, în cadrul emisiunii ”Good Morning Britain”.

Donald Trump a negat faptul că Prințul Harry l-ar fi ignorat în timpul recepției de la Palatul Buckingham și a spus că Meghan ”a fost obraznică cu mine și asta este OK”, într-un interviu exclusiv pentru Piers Morgan.

Citește și: Meghan și Harry, susținători ai comunității gay, printr-un mesaj emoționant: ”Iubirea e iubire”

În 2016, Meghan l-a calificat pe Donald Trump drept ”misogin” și ”conflictual”, spunând că se gândește să părăsească America natală dacă acesta este ales președinte.

Acum, președintele Donald Trump i-a spus lui Piers Morgan: ”Meghan a fost rea cu mine. Și este OK ca ea să fie rea cu mine, dar nu este bine ca eu să fiu rău cu ea și nici nu am fost. Știi ce?”, a continuat el. ”Ea face o treabă grozavă, sper că se bucură de viața ei... Cred că este foarte drăguță”. 

Trump a negat faptul că Harry a încercat să-l evite la recepția de la Palatul Buckingham. ”Nu, nu, nu, din contră. De fapt, Harry a petrecut mult timp vorbind cu Ivanka și familia mea. M-am dus la el - n-ar fi putut fi mai amabil de atât. Cred că este grozav”.

Donald Trump a mai dezvăluit că Prințul Charles i-a vorbit despre schimbările climatice și chiar l-ar fi convins dintr-un anumit punct de vedere. ”Trebuia să avem o discuție de 15 minute, care s-a prelungit într-una de o oră și jumătate. El a vorbit aproape tot timpul. Cred că există o schimbare a vremii și că se schimbă în ambele sensuri”.

Foto: Getty
 


FULLSCREEN
Donald Trump, declarații surprinzătoare despre Meghan și Harry. Ce a urat cuplului regal
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies