Donald Trump, dezamăgit de prim ministrul Suediei. "Tratați americanii corect!"

Donald Trump, dezamăgit de prim ministrul Suediei. Tratați americanii corect!
Citeste mai mult despre: Donald Trump, ASAP Rocky, video,
Autor: Redactia
Data publicarii: 26 Iulie 2019
Data actualizare: 26 Iulie 2019
Președintele SUA Donald Trump s-a declarat nemulțumit de răspunsul primit din partea lui Stefan Löfven, prim ministrul Suediei. 

Recent, Donald Trump a declarat că este gata să-l ajute pe rapperul american ASAP Rocky să fie eliberat din închisoarea din Suedia. Rapperul american a fost arestat pe 3 iulie, după un concert. Rocky, vârstă de 30 de ani este suspectat pentru agresiune după ce a avut o altercație. 

Potrivit Fox News, Trump a făcut mai multe postări pe contul său de Twitter spunând că este foarte nemulțumit că Stefan Lofven ( prim ministrul Suediei) nu a intervenit în cazul lui ASAP Rocky. "Sunt foarte dezămăgit de prim ministrul Stefan Lofven nu a fost capabil să intervină. Suedia a dezămăgit întreaga comunitate americană-africană din State. M-am uitat pe casetele video înregistrate de la locul faptei, iar ASAP Rocky a fost urmărit și hărțuit de agresori. Tratați americanii în mod corect!" , a scris Donald Trump. 

În a doua postare Donald Trump a scris: "Să-i redați libertatea lui ASAP Rocky. Facem atât de mult pentru Suedia, dar nu pare să funcționeze invers. Suedia ar trebui să se concentreze asupra problemei reale a criminalității!“

Recent, procurorul Daniel Suneson a declarat "că s-a ajuns la concluzia că evenimentele petrecute constituie o crimă, în ciuda mijloacelor de autoapărare."

Foto: Getty Images

Vezi și profil de celebritate - Tom Hardy
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies