Donald Trump, implicat într-un scandal conform căruia ar fi dorit sa cumpere tacerea unei foste iubite

Donald Trump, implicat într-un scandal conform căruia ar fi dorit sa cumpere tacerea unei foste iubite
Autor: Redactia
Data publicarii: 25 Iulie 2018
Data actualizare: 25 Iulie 2018
Diverse publicații fac analiza noului scandal în care este implicat Donald Trump. Se pare că FBI ar fi interceptat conversații ale avocatului Președintelui american, din care se înțelege că Trump ar fi șantajat de o femeie cu care a avut o aventură.

Presupusa discuție dintre Președinte și Michael Cohen cuprinde informații legate de modul în care cei doi pun la cale să cumpere tăcerea unui fost model de reviste dedicate bărbaților, Karen McDougal.

Întrebat ce se dorește, avocatul de ani de zile al lui Trump spune că vor fi nevoiți să plătească, iar acesta răspunde: ,,Plătește-o cash". Se pare că sunetul nu este însă foarte bun, scriu cei de la Daily Mail, cele auzite lăsând ușor loc de interpretări.

McDougal este fost model Playboy și se presupune că ar fi avut o aventură cu Donald Trump, în 2006/2007, în timp ce acesta era căsătorit cu Melania. 

Avocații Președintelui SUA susțin că dacă întreagă conversație ar fi ajuns în presă, toată lumea ar fi aflat că, în realitate, Trump spune că femeia să nu fie plătită și că restul discuției l-ar fi absolvit de întreagă vină care i se reproșează.

Într-un interviu acordat, in trecut, postului de televiziune CNN Karen a mărturisit că aventura cu omul de afaceri a început în vara anului 2006 și a durat 10 luni. 

Înainte să devină model Playboy Karen McDougal a fost învățătoare la grădiniță, însă viața ei s-a schimbat radical după ce a câștigat un concurs de frumusețe. 

Întâlnirea dintre ea și actualul președinte al Stalor Unite a avut loc la un eveniment privat al revistei Playboy, iar printre detaliile picante dezvăluite de fostul model Playboy este faptul că Trump a încercat să o plătească pentru relațiile intime pe care le-au întreținut.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!