Donald Trump, inca o gafa pe Twitter. De ce l-au taxat internautii

Donald Trump, inca o gafa pe Twitter. De ce l-au taxat internautii
Citeste mai mult despre: Donald Trump, Melania Trump, ziua mamei,
Data: 14 Mai 2018
Donald Trump a facut inca o gafa pe Twitter. 

Presedintele Statelor Unite ale Americii a publicat un mesaj de Ziua Mamei (n.r. americanii o sarbatoresc in 13 mai) in care ii multumeste mamei sale, Mary McLeod, insa nu a mentionat-o pe Melania Trump, mama copilului sau, Barron.

,,Dragii mei americani, in aceasta duminica este una dintre cele mai importante zile ale anului: Ziua Mamei. Inca din primele zile ale statului nostru, puterea Statelor Unite a izvorat din dragostea, curajul si devotamentul mamelor noastre.", isi incepe Trump speech-ul in filmuletul scurt care acompaniaza mesajul sau de Ziua Mamei.
 


Trump si-a continuat discursul vorbind despre mama lui, Mary, care a murit in 2000. Pe tot parcusul inregistrarii, Trump nu a mentionat nici macar o singura data numele Melaniei, mama copilului sau, Barron. 

Internautii l-au taxat imediat pe Trump pentru excluderea Melaniei din mesajul sau. "Pe bune, Donald? Nciun cuvant despre Melania? Melania nu este si ea mama? Ei bine, atunci ii vom ura noi la multi ani Melaniei. La multi ani, Melania!", a scris un utilizator. 

 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO