Donald Trump junior, cuvinte grele pentru englezii care l-au huiduit pe tatăl lui: „Sunt niște cretini”

Donald Trump junior, cuvinte grele pentru englezii care l-au huiduit pe tatăl lui: bdquo;Sunt niște cretini
Autor: Dan Brumar
Data: 14 Iulie 2018
Fiul cel mare al lui Donald Trump s-a rățoit la britanicii care l-au huiduit pe tatăl lui în timpul vizitei oficiale de la Londra. Trump junior i-a făcut „cretini” pe Instagram pe cei care protestau față de prezența celui mai puternic lider al lumii în capitala Angliei.

Donald Trump junior a fost foc și pară pe englezii care l-au primit cu huiduieli, pancarte și ranchiună pe șeful statului american. Fiul lui Trump a „explodat” pur și simplu pe Instagram după ce a văzut cum s-au comportat aceștia în timpul vizitei oficiale a tatălui său în Regatul Unit.

„Dacă asta e rezistență, mă bucur tare că nu sunt de partea nebunilor de legat. Cred însă că oamenii normali vor vedea această nebunie, după care se vor uita la toate progresele economice, la locurile de muncă și vor realiza că Donald Trump se descurcă de minune și face ceea ce este bine pentru americani și pentru muncitorul american. Ura acestor cretini nu este o platformă politică și, cu siguranță, nu-i ajută pe cei care muncesc din greu să-și plătească facturile”, a scris Trump junior pe Instagram.

Mesajul său a fost repede apreciat de cei care îi urmăresc activitatea pe rețeaua de socializare, primind peste 44.500 de like-uri în mai puțin de două ore. Cei mai mulți comentatori au fost în asentimentul fiului lui Trump și au continuat ironiile la adresa englezilor care l-au criticat pe liderul SUA.

Donald Trump și-a început joi prima vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord de la numirea sa ca președinte al SUA. La Londra a fost primit de premierul Theresa May, unul din artizanii ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Șeful de la Casa Albă a fost primit apoi de Regina Elisabeta a II-a, la Castelul Windsor. În cadrul vizitei de patru zile, Donald Trump a fost însoțit de soția sa, Melania.

Anunțul prezenței lui Trump în Regatul Unit a stârnit un val imens de proteste în marile orașe, mai ales la Londra. Străzile au fost pline de protestatari joi, vineri și sâmbătă. Aceștia i-au cerut lui Trump să plece fiindcă nu e dorit pe pământ britanic. Vizita celui mai puternic șef de stat din lume la Londra vine într-un moment foarte sensibil pentru britanici, care au dezavuat politica lui Trump privind imigrația. Totodată, englezii sunt revoltați fiindcă administrația Trump neagă în continuare existența încălzirii globale, taxând în termeni foarte duri retragerea SUA din Acordul global privind schimbările climatice de la Paris.

Trump junior are adversarii lui

Nici Donald Trump junior nu e prea bine văzut în Europa, iar motivul principal nu e acela că e fiul șefului de la Casa Albă. Trump junior a fost taxat dur în anii trecuți după ce a postat pe conturile sale de socializare mai multe fotografii care îl înfățișau la vânătoare de animale sălbatice rare.

Trump junior a fost și în România, în mai 2017, la o vânătoare organizată pe un fond privat din Giurgiu.

Fiul lui Donald Trump e pasionat de vântătoare și nu se dă în lături de la nicio partidă de acest fel, indiferent în ce colț al lumii are loc. În escapadele sale prin savane exotice folosește puști cu lunetă, pe care și le etalează chiar și pe conturile sale sociale. Însă, ultima sa captură este una care înoată liberă prin oceane atunci când nu e prinsă în cârlig – regele tuturor prădătorilor marini.

FULLSCREEN
Donald Trump junior, cuvinte grele la adresa contestatarilor tatălui său: „Sunt niște cretini”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO