Donald Trump vrea să-și lanseze propria platformă de socializare, după ce i-au fost blocate mai multe conturi pe internet

Donald Trump vrea să-și lanseze propria platformă de socializare, după ce i-au fost blocate mai multe conturi pe internet
Citeste mai mult despre: Donald Trump, platforma de socializare,
Data publicarii: 22 Martie 2021
Data actualizare: 22 Martie 2021
Fostul președinte al SUA, Donald Trump, intenționează să lanseze propria sa platformă de socializare în următoarele luni.

Într-o apariție TV, consilierul Jason Miller a anunțat că Donald Trump vrea să-și lanseze propria lui platformă de socializare, după ce a fost interzis pe Instagram, Twitter și Facebook.  

Cred că îl vom vedea pe președintele Trump revenind pe rețelele sociale probabil în aproximativ două-trei luni, cu propria sa platformă”, a spus Miller, potrivit businessinsider.com.

"Va redefini totul și toată lumea va aștepta și urmări să vadă ce face exact președintele Trump, numai că pe propria lui platformă", a adăugat Miller.

Trump a fost exclus din majoritatea platformelor de socializare, inclusiv Facebook și Twitter, în urma incitării sale la revoltă din 6 ianuarie de la Capitolul SUA, care s-a lăsat cu cinci morți. Trump a planificat să aducă „zeci de milioane” de noi utilizatori pe platformă, a mai spus Miller.

Sursă foto: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!