Dorel pune femeile pe fuga in "Las Fierbinti", insa in viata reala, putine l-ar refuza. Uite cat de bine arata Mihai Rait Dragomir

Dorel pune femeile pe fuga in  Las Fierbinti , insa in viata reala, putine l-ar refuza. Uite cat de bine arata Mihai Rait Dragomir
Citeste mai mult despre: Dorel, Las Fierbinti,
Data: 22 Mai 2014
Mihai Rait Dragomir este celebrul Dorel din Las Fierbinti, personajul carismatic care indura orice chin, ca sa devina mare vedeta.

Tanarul actor s-a remarcat in filmele "Vine Politia" si "Nasa", insa a dat lovitura in urma cu doi ani, cand a interpetat pentru prima data personajul Dorel din serialul de comedie "Las Fierbinti".

Citește și

Mihai Rait Dragomir spune ca nu are prea multe in comun cu personajul pe care il interpreteaza in serialul "Las Fierbinti", insa nu ar schimba nimic la simpaticul Dorel.

Ca intre el si simpaticul personaj caruia ii da viata nu exista prea multe asemanari este un lucru cert. Cateva imagini publicate de Mihai Rait pe pagina sa Facebook arata cat de schimbat este actorul atunci cand nu se afla pe platourile de filmare.

FULLSCREEN
Dorel din "Las Fierbinti" 
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies