Dorian Popa a apărut pe patul de spital, cu nasul bandajat: "Sunt convins că e operația de care aș avea cea mai mare nevoie"

Dorian Popa a apărut pe patul de spital, cu nasul bandajat: Sunt convins că e operația de care aș avea cea mai mare nevoie
Citeste mai mult despre: Dorian Popa, bandaj, fotografie,
Data publicarii: 09 Ianuarie 2021
Data actualizare: 09 Ianuarie 2021
După ce a surprins pe toată lumea cu anunțul că își schimbă numele în Dorian Hâtz Popa, artistul a apărut bandajat la nas pe patul de spital.

Mulți l-au îndemnat de-a lungul timpului să își facă rinoplastie, așa că această apariție a stârnit tot felul de reacții în rândul fanilor. Într-un final, Dorian Popa a spus că a gândit totul ca pe o farsă și i-a asigurat pe toți că nu a apelat la bisturiu. 


 

 

În vlogul pe care l-a postat pe canalul său de YouTube, vedeta a declarat că nu își va face această intervenție, dar că prin aceasta farsă a decis să vadă ce reacții ar avea cei apropiați și fanii, dacă totuși ar recurge la această varinată. 

”Sunt curios ce vor zice toți apropiații, prietenii, vloggeri, când o să mă vadă operat la nas. Tuturor le-am spus că deși sunt conștient că e operația de care aș avea cea mai mare nevoie sunt de părere că nu e nevoie să-mi fac această corecție”, a spus Dorian Popa!

Farsa a fost regizată pas cu pas, chiar în cabinetul medicului estetician, iar cântărețul a mărturisit că "toată viața m-am gândit cum ar fi să îmi tai nasul. Nu mi-l tai!"

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MOMENTE SPECIALE DIN EMISIUNILE PREFERATE:

FOTO: DORIAN POPA INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!