Dorian Popa lamureste zvonurile despre presupusa relatie cu colega lui de serial, Ana Baniciu: "Nu are rost sa va mint"

Dorian Popa lamureste zvonurile despre presupusa relatie cu colega lui de serial, Ana Baniciu:  Nu are rost sa va mint
Citeste mai mult despre: Dorian Popa, Ana Baniciu,
Data: 05 Februarie 2014
Cea mai recenta veste despre Dorian Popa, chipesul actor si cantaret din “O noua viata” i-a luat pe fani prin surprindere.

Multi au citit cu uimire zilele acestea ca tanarul in varsta de 25 de ani are o relatie cu nimeni alta decat una dintre  colegele de serial, frumoasa Ana Baniciu.

Simpatica blonda este fata cantaretului Mircea Baniciu, are 21 de ani si este colega de filmari cu Dorian la telenovela muzicala “O noua viata”, difuzata la acasa TV, insa, in realitate, pe cei doi nu ii leaga decat o frumoasa relatie de amicitie. 

Mai multe publicatii s-au grabit sa preia informatia ca Dorian si Ana Baniciu formeaza un cuplu, pana cand Dorian s-a vazut nevoit sa dea o dezmintire oficiala, pe pagina lui de Facebook.

"Dragii mei :))) incat stiti ca intotdeauna v-am spus concret ceea ce se intampla in viata mea pentru ca va respect si pentru ca nu am motiv sa va mint , incat pot lua orice decizie doresc in viata mea, consider ca este imperativ sa auziti si ceea ce am EU de spus legat de "agitatia" care s-a creat in urma publicarii acelui articol.
Daca ar fi fost sa declar eu, cu propriile-mi cuvinte, ca "sunt impreuna" cu colega mea Ana Baniciu , as fi facut-o si pe Facebook si peste tot in lume in gura mare, nu doar acelui ziar, pentru ca nu am o afinitate pentru revista respectiva! Dumnezeu are ochiul pe noi toti, El va ordona cartile.
"Only God can judge me" 2Pac.
Peace
" a scris actorul si cantaretul pe reteaua de socializare.

FULLSCREEN
dorian popa iubita noua colega de serial ana baniciu
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO