Două asistente din Gorj s-au filmat cântând pe manele în camera de gardă! Care a fost decizia conducerii

Două asistente din Gorj s-au filmat cântând pe manele în camera de gardă! Care a fost decizia conducerii
Citeste mai mult despre: asistente, camera de garda, manele,
Data publicarii: 21 Noiembrie 2022
Data actualizare: 21 Noiembrie 2022
În urmă cu doar câteva zile a apărut pe rețelele de socializare un clip video cu două asistente care cântă și dansează pe manele în camera de gardă a Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari din Gorj. Imaginile virale au stârnit nennumărate reacții, iar conducerea unității a luat o decizie în privința celor două femei.

Două asistente medicale ale Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari din Gorj s-au filmat în timp ce cântau manele în camera de gardă, iar videoclipul devenit viral pe cunoscuta platformă de socializare TikTok a stârnit sute de reacții din partea oamenilor. 

Momentul care i-a enervat și mai mult pe români a fost când una din asistente, cea care a și filmat, a provocat-o pe colega sa, care părea să fie angajată într-un apel telefonic important, să participe la „distracție”, smulgându-i telefonul fix din mână și aruncându-l pe birou.

„Să moară ăștia, pe Tik Tok să fim, urgențele să aștepte”, a fost reacția unui internaut la videoclipul devenit viral.

„Le doare la bască de plângerile voastre, tot acolo or sa fie și peste câțiva ani, dacă nu vor avansa în funcție.....la noi fac ce vor mușchii lor, degeaba ne plângem dacă nu ieșim în stradă”, a fost o altă reacție.

„Ce părerea are conducerea spitalului? Oare au văzut filmarea? Rușine, nesimțire și bătaie de joc”, mai spune cineva. 

Ce au decis reprezentanții unității medicale 

Conducerea Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari din Gorj a transmis un comunicat oficial după ce clipul video cu cele dăuă angajate a devenit viral pe TikTok și Facebook. Potrivit acestora, asistentele s-ar fi înregistrat la începutul anului 2022, acțiune pentru care au fost deja sancționate.

„Referitor la articolul apărut în publicația online Asingorj.ro, facem următoarele precizări:

Filmarea de pe rețeaua Tiktok a fost realizată la începutul acestui an, iar conducerea Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari, deoarece nu tolerează și nu vă tolera vreodată asemenea atitudine, a decis sancționarea celor două angajate. Astfel, la începutul acestui an, mai exact în luna ianuarie, medicul șef de la Secția Medicină Internă a sesizat conducerea unității medicale referitor la comportamentul nepotrivit al celor două asistente medicale, comportament care aducea prejudicii de imagine spitalului.

Cele două asistente se aflau în sala de tratament a secției și nu la Unitatea de Primiri Urgențe, așa cum a apărut relatat astăzi în mass media locală. Așadar, la începutul anului, după ce i-a fost adusă la cunoștință situația, managerul Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, iar în baza concluziilor raportului întocmit de membrii comisiei, managerul a decis sancționarea celor două angajate.

De asemenea, cele două asistente medicale au fost înștiințate că, în cazul unei alte abateri disciplinare, le va fi desfăcut contractul individual de muncă. Asemenea atitudine nu este acceptată de conducerea unității medicale, care va sancționa orice abatere de la regulamentul intern al unității. Managerul Spitalului transmite că indiferent de funcția sau de postul pe care îl ocupă persoana care comite abaterile, vor fi luate măsuri.

Având în vedere aceste considerente, transmitem pacienților și aparținătorilor acestora că Spitalul Orășenesc Rovinari rămâne o unitate medicală în care se pune mare preț pe calitatea actului medical”, a transmis Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” Rovinari.

Sursă foto: TikTok

VEZI ȘI: Brad Pitt se mută în România


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies