• PRO TV
  • Doua Lozuri - cel mai mare succes romanesc in 2016

Doua Lozuri - cel mai mare succes romanesc in 2016

Doua Lozuri - cel mai mare succes romanesc in 2016

Comedia romaneasca “Doua Lozuri” a batut recordul de spectatori si incasari pentru un film romanesc in primul weekend, fiind vazut de 27.182 de spectatori si avand incasari de 424.926 lei si doborand recordul obtinut in urma cu doua saptamani de un alt film romanesc. Asta face ca “Doua Lozuri” sa devina cel mai de succes film romanesc din ultimii ani la lansarea in cinematografe.

“Doua Lozuri” este o productie independenta, realizata fara bani de la stat, cu un buget de numai 30.000 de euro, aproximativ de 20 de ori mai putin decat bugetul mediu al unui film romanesc.

“Doua Lozuri”, in regia lui Paul Negoescu, spune povestea comica a trei barbati dintr-un mic orasel de provincie, care castiga marele premiu la loto, insa nu dupa mult timp, biletul castigator nu mai e de gasit, asa ca cei trei sunt nevoiti sa porneasca intr-o calatorie ca sa-l recupereze. Inspirata de nuvela lui I. L. Caragiale, “Doua Loturi”, comedia a fost lansata in cinematografe pe 7 octombrie, ii are in rolurile principale pe Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta si este distribuita in Romania de RoImage2000.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni