Două orașe din Mexic sunt protejate de extratereștri care trăiesc sub apă! Mărturisirile localnicilor despre Amupac

Două orașe din Mexic sunt protejate de extratereștri care trăiesc sub apă! Mărturisirile localnicilor despre Amupac
Citeste mai mult despre: extraterestri, Mexic, uragan,
Data publicarii: 22 Noiembrie 2022
Data actualizare: 22 Noiembrie 2022
În ultimii 50 de ani, zona din jurul a două orașe din Mexic a fost protejată de toate furtunile tropicale care ar fi putut să le lovească. Mai mult, luna trecută, furtuna tropicală Karl, care se îndrepta spre cele două localități, și-a schimbat rapid cursul, spre Golful Mexic.

Un reportaj Vice a cercetat legenda care spune că extratereștri care trăiesc sub apă controlează vremea locală. Când furtuna Karl s-a apropiat de cele două orașe, Beatriz Garcia (71 de ani) nici măcar nu s-a agitat. ”Știam că ei ne vor proteja. Asta cred din tot sufletul: că există și că au o bază a lor”.

Baza extratereștrilor se află, aparent, la câteva mile de plaja Miramar și este cunoscută printre localnici drept Amupac.

Povestea începe în 1967, când mii de localnici ai orașelor Tampico și Madero, au asistat la descinderea, pe plajă, a nouă OZN-uri. Aparițiile au fost confirmate și de controlorul de trafic al aeroportului din Tampico, conform unui articol din El Sol de Tampico. 

Pentru că prea mulți oameni au fost martorii evenimentului, vestea a circulat repede și a devenit stare de fapt, mai ales după ce Madero și Tampico au fost ferite, din acel moment, de toate manifestările de vreme extremă, după ce, în 1955 și 1966, au fost lovite de două uragane puternice. 

În 55 de ani, de când extratareștri au aterizat, în acea noapte de august, locul a fost protejat de intemperii.
 

Juan Carlos Ramón López , un localnic contemporan, pretinde că a vizitat extratereștrii, via proiecție astrală, în iulie 2013. Acesta a folosit cuvântul ”multidimensional” pentru a descrie Amupac, pe care îl definește drept o construcție de metal și cristale, populată de ființe înalte de 3 metri care ”radiază energie”.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies