Dovada ca dragostea este mai presus de orice. Sufera de o boala in stadiu terminal, dar lupta din toate puterile

Dovada ca dragostea este mai presus de orice. Sufera de o boala in stadiu terminal, dar lupta din toate puterile
Citeste mai mult despre: boala crunta, dragoste, fetita, nunta,
Data publicarii: 20 Iunie 2017
Data actualizare: 20 Iunie 2017
O fetita in varsta de cinci ani cu o boala in stadiu terminal a pus pe o foaie cateva dorinte printre care si cea de a avea o nunta de poveste alaturi de cel mai bun prieten al ei.

Eileidh Paterson a facut o lista cu dorinte pe care trebuie sa si le indeplineasca chiar dupa ce a aflat ca este diagnosticata cu neuroblastom in faza terminala. 

Neuroblastomul este un tip rar de cancer care afecteaza copii, majoritatea cu varsta pana in cinci ani. Acesta apare foarte rar la adulti. Neuroblastom se dezvolta dintr-un anumit tip de celule, denumite neuroblasti.

Cel mai mare vis al fetitei s-a indeplinit atunci cand cel mai bun prieten al ei, Harrison Grier a acceptat sa ii fie alaturi. Cei doi au fost declarati "cei mai buni prieteni" pe vecie. Totul s-a intamplat in cadrul unei ceremonii la care au participat cei din familie, dar si alti prieteni al micutilor. 

Mama fetitei a spus ca micuta lupta din rasputeri cu aceasta boala extrem de agresiva. Chiar daca se simte foarte slabita, toti cei prezenti la ceremonie au spus ca au fost extrem de impresionati de felul in care s-a purtat Eileidh si cat de fericita a fost sa aiba parte de aceasta ceremonie.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies