Dr. Dre, mândru că fiica lui a intrat la facultate „pe barba ei”. Oare? Ce i-au reproșat fanii

Dr. Dre, mândru că fiica lui a intrat la facultate bdquo;pe barba ei . Oare? Ce i-au reproșat fanii
Autor: Dan Brumar
Data: 25 Martie 2019
Andre Romelle Young (Dr. Dre) și-a lăudat fiica de 18 ani pentru că a intrat la facultate, fără ca el să fie nevoit să mituiască profesorii. Rapperul a șters postarea de pe Instagram o zi mai târziu.

Dr. Dre, în vârstă de 54 de ani, are șase copii cu patru femei. Mezinul familiei Young este fiica sa Truly, care tocmai a fost admisă la University of Southern California. Într-un mesaj postat pe Instagram în weekend, muzicianul și-a felicitat fiica, lăudându-se că aceasta a reușit să intre la facultate „pe barba ei”, nu ca alți copii de celebrități.

Fiica mea a fost acceptată la USC pe barba ei. Nu e timpul pentru închisoare”, a scris rapperul, cu sarcasm, făcând aluzie la scandalul de mită care a zguduit America luna aceasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Truly Young (@trulyoung) on


Însă, Dr. Dre s-a răzgândit 24 de ore mai târziu, ștergând postarea, după ce s-a confruntat cu reacții negative din partea fanilor. Aceștia i-au amintit că în urmă cu șase ani a donat nu mai puțin de 70 de milioane de dolari universității la care a fost admisă fiica lui cea mică, ceea ce face discutabil efortul lui Truly.

Muzicianul și producătorul muzical american, împreună cu partenerul său de afaceri de mulți ani Jimmy Iovine, au făcut această donație pentru a sprijini efortul instituției de învățământ de a școli tineri ambițioși. Cei doi declarau, într-un interviu pentru New York Times, că speră să descopere un nou Steve Jobs.

„Simt că acesta este cel mai mare, cel mai incitant și, probabil, cel mai important lucru pe care l-am făcut în cariera mea”, a dezvăluit Dr. Dre pentru publicația americană.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Dre (@drdre) on


Șase copii cu patru femei

Dr. Dre e căsătorit din 1996 cu Nicole Threatt, fosta soție a jucătorului de baschet Sedale Threatt. Împreună au doi copii, un băiat pe nume Truice (22 de ani) și o fată pe nume Truly (18 ani).

Rapperul a devenit tată pentru prima oară la vârsta de 16 ani, cu iubita lui de atunci, Cassandra Joy Greene, care avea 15 ani. Cei doi au un băiat pe nume Curtis, care activează în domeniul muzicii rapp. Vreme de 20 de ani, Dr. Dre nu a știut nimic de el.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CURTIS YOUNG (@curtisyoungofficial) on


În 1983, Dr. Dre a devenit tată pentru a doua oară, cu Lisa Johnson. Ei au împreună o fată, pe nume La Tanya Danielle.

În 1988, rapperul a devenit tată pentru Andre, fiul său și al iubitei sale, Jenita Porter. La scurt timp după naștere, Jenita l-a dat în judecată pe rapper fiindcă nu i-a plătit pensie alimentară. Andre Young junior a murit la vârsta de 20 de ani din cauza unei supradoze de heroină, chiar în casa mamei sale.

În 1991 s-a născut Marcel, copilul pe care starul muzicii rapp l-a făcut cu artista Michele’le Denise Toussant

Și românii pot să cânte rapp

FULLSCREEN
Dr. Dre, mândru că fiica lui a intrat la facultate „pe barba ei”. Oare? Ce i-au reproșat fanii
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO