Dr. Dre, șocat de suma pe care fosta soție i-a cerut-o după divorț

Dr. Dre, șocat de suma pe care fosta soție i-a cerut-o după divorț
Dr. Dre și Nicole Young au fost căsătoriți 24 de ani. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Dr. Dre, divort, Dr Dre, Nicole Young,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Septembrie 2020
Data actualizare: 05 Septembrie 2020
Fosta soție a lui Dr. Dre vrea un ajutor lunar consistent după divorțul de rapper. Nicole Young a depus cererea de separare la sfârșitul lunii iunie, după 24 de ani de mariaj cu artistul.

Nicole Young a cerut în instanță nu mai puțin de 1,93 de milioane de dolari pe lună, suport financiar „temporar”, după separarea de Dr. Dre. Femeia, care i-a fost soție vreme de 24 de ani, a solicitat prin avocații săi și achitarea sumei de 5 milioane de dolari, pentru plata onorariilor avocățești, scrie TMZ

Nicole Young trebuie să aibă niște avocați foarte scumpi dacă taxează atât de mult pentru două luni de reprezentare în instanță.

Conform apropiaților, Nicole încă locuiește în casa conjugală din Malibu și se folosește de toate bunurile comune pe care le-au obținut în timpul căsniciei. 

Surse din anturajul rapperului susțin că Dr. Dre nu va da curs pretențiilor fostei soții, pe care le consideră exagerate. Cu o avere cuprinsă între 820 de milioane și un miliard de dolari, Dr. Dre spune că nu va împărți tot ce are cu fosta soție. 

El susține că cei doi au semnat un contract prenupțial care îi protejează încasările din muzică. În replică, Nicole Young spune că a semnat acel document sub presiunea lui Dre și că, ulterior, chiar el a rupt contractul.

Dr. Dre și Nicole s-au căsătorit în mai 1996 și au făcut doi copii: un băiat pe nume Truice (23 de ani) și o fată pe nume Truly (19 ani).

Dr. Dre, pe numele său real Andre Romelle Young, mai are 4 copii din relații anterioare, dintre care unul a decedat în 2008, la vârsta de 20 de ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Alex Dima, despre adepții teoriei că boala cauzată de SARS-CoV-2 e o invenție
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies