Dragoș Bucur și fiica sa, Sofia, împreună în Delta Neagră

Citeste mai mult despre: Dragos Bucur, Delta Neagră, film, Sofia Bucur,
Autor: Redactia
Data publicarii: 05 Iunie 2020
Data actualizare: 19 Iunie 2020
Actoria îl definește pe Dragoș Bucur. Pasiunea pentru meseria sa l-a făcut să inființeze școala de actorie: Actoriedefilm.ro, alături de Dorian Boguța și Alexandru Papadopol. Două lozuri, Love Building, Hawaii, sunt filme consacrate. O nouă perspectivă îl pune pe cunoscutul actor și prezentator TV în ipostaza de a împărți platoul de filmare cu fiica lui cea mare, Sofia, în pelicula Delta Neagră. 

În urmă cu doi ani, Dragoș și Sofia au început să construiască scenariul unui serial tv, unde cei doi sunt protagoniști. Primele scene, filmate într-un cadru spectaculos din Delta Dunării, pot fi urmărite AICI.

Este o poveste dramatică impresionantă, cu multă emoție, fiori și are la bază o relație tată-fiică disfuncțională, plină de mister, care trezește sentimente profunde. Descoperim o lume în care superstițiile, religia și forțele fantastice se întrepătrund.

Delta Neagră este mai mult decât un proiect de suflet pentru că, pe lângă faptul ca este un serial romanesc teen-fantasy, ne-a oferit mie și Sofiei o experiența deosebită tată-fiică. Să scriu alături de ea și să încerc să înțeleg viziunea unei adolescente asupra lumii, a relației tată-fiică, a primei iubiri și a lumii industriei tv, este o adevărata provocare", spune Dragoș Bucur

Serialul Delta Neagră este selectat alături de alte 4 producții din Croația, Serbia, Turcia și Slovenia în cadrul sectiunii Cinelink Drama din Festivalul de Film de la Sarajevo, care va avea loc în august.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!