Dragos Chircu si Stefan Stan au facut super show de Revelion in Piata Revolutiei! Vezi FOTO

Dragos Chircu si Stefan Stan au facut super show de Revelion in Piata Revolutiei! Vezi FOTO
Data publicarii: 01 Ianuarie 2012
Data actualizare: 01 Ianuarie 2012
Dupa un minunat foc de artificii, anul 2012 le-a adus celor din Piata Revolutiei si o surpriza internationala - un artist strain, nimeni altul decit Uwe Bossert, chitaristul si producatorul trupei Reamonn.

El este de asemenea si compozitorul piesei “Tonight” pe care Loredana a cintat-o pe scena “Live Revolution” in duet cu Dragos Chircu si acompaniata la chitara chiar de Uwe.

De fiecare data cind am cintat cu Loredana a fost o experienta senzationala pentru ca iti da atita incredere cind te afli alaturi de ea pe scena”, a declarat Dragos, pe care telespectatorii l-au urmarit performand la “Vocea Romaniei. “A fost o onoare deosebita sa cint alaturi de ea si de Uwe Bossert chiar piesa Tonight”, incheie artistul.

La rindul ei, Loredana, care de fiecare data incepe noul an pe scena din Piata Revolutiei, a declarat: “Este o experienta incredibila pe care o astept an de an. Este deja o traditie, de 10 ani dau startul anului noului din acest loc, unde tinerii au murit si s-au sacrificat ca noi sa fim liberi”, a spus Loredana.

Pentru Stefan Stan a fost prima oara cand a cantat in fata unui numar atat de mare de oameni, dar castigatorul de la Vocea Romaniei a reusit sa smulga ropote de aplauze pentru prestatia lui.

Vezi concert Smiley, Voltaj, La La Band, CRBL si Loredana! Live Revolution 2012 exclusiv pe www.voyo.ro la abonament. Ai 7 zile gratuit, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA si… Let’s Voyo!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!