Drama lui Hulk al Marii Britanii. O boală grea era să-i pună capăt carierei acum un an

Drama lui Hulk al Marii Britanii. O boală grea era să-i pună capăt carierei acum un an
Martyn Ford a jucat cricket în tinerețe. FOTO: Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Octombrie 2019
Data actualizare: 05 Octombrie 2019
Martyn Ford (37 de ani) este unul dintre cei mai populari sportivi din Marea Britanie. Succesul lui în fitness și culturism se datorează și poveștii sale de viață.

Britanicul, supranumit Hulk al Marii Britanii, a trecut prin două momente cumplite în viața lui. Primul, la 19 de ani, când s-a accidentat grav și a fost diagnosticat cu o boală grea – mononucleoză. Aceste lovituri i-au distrus visul de a ajunge jucător profesionist de cricket, însă l-au întărit și i-au deschis oportunitatea de a face culturism.

Acum are un fizic impresionant, este imaginea unui cunoscut brand de suplimente nutritive pentru culturiști, actor și tatăl a două fete superbe.

Anul trecut, o nouă încercare i-a testat încrederea în puterile sale de a răzbi: o boală de stomac, care l-a țintuit la pat. Martyn Ford a slăbit 26 de kilograme și a fost operat de urgență.

Într-o postare pe Instagram, sportivul le-a spus fanilor săi prin ce a trecut.

„După ce mi-au fost îndepărtați 30 de centimetri din intestinul subțire și o parte din intestinul gros, nu cred că arăt prea rău. Da, am fost devastat atunci când am căzut bolnav, am piedut mult în greutate, iar asta m-a afectat. Privind înapoi am suferit de depresie, dar singurul fel în care te poți ridica e să lovești mai întâi podeaua”, a spus Martyn Ford.

FOTO: Martyn Ford Instagram

Sportivul recunoaște că atunci a avut din nou tentația să renunțe la viața sa de sportiv, după ce a văzut ce greu e să reintre în formă. 

„Tot anul m-am luptat să revin la forma la care eram cândva, dar nu am renunțat. În final, am revenit după ce mi-am rezolvat problemele și m-am concentrat pe gândurile mele despre succces, nu despre eșec. Gândurile sunt un lucru puternic, folosiți-le cu înțelepciune”, a mai spus culturistul.

Vezi și VIDEO: Vedete care au fost violente cu paparazzi
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies