Drama neștiută a Andreei Marin. S-a întâmplat cu puțin timp înainte de nașterea Violetei: "A fost un aspect greu"

Drama neștiută a Andreei Marin. S-a întâmplat cu puțin timp înainte de nașterea Violetei: A fost un aspect greu
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 11 Noiembrie 2021
Data actualizare: 11 Noiembrie 2021
Andreea Marin este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, pentru care a muncit din greu, o fată de care este nespus de mândră și un iubit alături de care se simte împlinită. În spatele zâmbetului inconfundabil, se ascunde însă o poveste dureroasă pentru celebra prezentatoare. 

Andreea Marin a vorbit recent despre evenimentele mai puțin plăcute care au avut loc în viața ei înainte de a o naște pe Violeta, fiica sa. Andreea a dezvăluit că a pierdut două sarcini.

Ambele au fost extrauterine, așadar nu a avut altă alegere decât aceea de a trece pragul cabinetului medical pentru a face avort. Procedura a fost necesară întrucât sarcinile extrauterine îi puneau în pericol viața, a povestit Andreea Marin.

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții", a relatat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni televizate.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu - Ștefan Hrușcă nu mă suportă, am auzit
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!