Drew Barrymore și-a cerut scuze fiindcă a apărut beată într-o emisiune

Drew Barrymore și-a cerut scuze fiindcă a apărut beată într-o emisiune
Drew Barrymore, în emisiunea „Watch What Happens Live” al lui Andy Cohen. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 31 August 2020
Drew Barrymore (45 de ani) a făcut-o lată într-o emisiune de maximă audiență și a ajuns bârfa anului.

Actrița din Îngerii lui Charlie a mărturisit că nu-și va putea ierta niciodată apariția dezastruoasă din emisiunea Watch What Happens Live, din 2018. Drew Barrymore i-a cerut iertare lui Andy Cohen, realizatorului show-ului, pentru felul în care s-a prezentat în emisiunea de acum doi ani.

Era în emisiunea ta, iar eu am băut prea mult și nu m-am iertat pentru asta, nici n-o să mă iert vreodată”, a mărturisit actrița într-un interviu pe care ea i l-a luat realizatorului TV.

Sunt un om imperfect și am avut această libertate de când eram copil”, a completat actrița, făcând aluzie la copilăria și adolescența ei pline de probleme nefirești pentru acea vârstă. Drew Barrymore a fost la dezintoxicare în adolescență, din cauza consumului exagerat de alcool și substanțe interzise. A avut și o tentativă de sinucidere, la vârsta de 14 ani.

Drew Barrymore și-a cerut iertare pentru prestația lamentabilă din emisiunea de acum doi ani și i-a promis lui Andy Cohen că acea experiență nu se va repeta.

Doamne, e un fel de binecuvântare că nu trebuie să pretind că sunt perfectă. Dar chiar vreau să-mi cer iertare de la tine pentru că nu voi lăsa ca acest lucru să se repete. Îmi pare atât de rău”, a spus actrița.

Drew Barrymore s-a strâmbat în fel și chip în emisiunea din 2018. FOTO: Getty Images

Realizatorul TV a replicat că nu e prima persoană care se prezintă în emisiunea lui „sub influență”, ci că i se întâmplă chiar des să aibă astfel de oaspeți.

„Faci parte dintr-un club select”, a mai spus Andy Cohen.

Copilăria lui Drew Barrymore, un lung șir de petreceri

Drew Barrymore a devenit celebră la vârste fragede. La 11 luni a apărut în prima ei reclamă televizată, la mâncare pentru câini. De aici până la o carieră în televiziune a fost doar un pas. Ca actriță, a debutat în filmul Altered States, la vârsta de 5 ani, însă a data lovitura cu rolul din pelicula E.T. the Extra-Terrestrial, la vârsta de 7 ani. 

Drew Barrymore în E.T. (1982).FOTO: Getty Images

Filmul a avut cele mai mari încasări dintre toate peliculele anilor ’80 și i-a adus lui Drew Barrymore faimă neașteptată. A și câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar la Young Artist Award.

Însă, celebritatea are prețul ei. Cu stil de viață agitat și dezordonat, Drew Barrymore a ajuns la dexintoxicare la vârsta de 13 ani și a petrecut 18 luni într-un spital de boli mintale. La 14 ani a vrut să se sinucidă, dar a fost salvată la timp. La 15 ani, după terapie îndelungată, Drew Barrymore s-a mutat singură, într-un apartament. Divorțul părinților ei, survenit când ea avea 9 ani, a contribuit decisiv la parcursul ei în viață.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

FULLSCREEN
Drew Barrymore și-a cerut scuze fiindcă a apărut beată într-o emisiune
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies