Dublurile vedetelor: cum arata cascadorii care ii inlocuiesc pe cei mai cunoscuti actori din lume si cat de bine seamana

Dublurile vedetelor: cum arata cascadorii care ii inlocuiesc pe cei mai cunoscuti actori din lume si cat de bine seamana
Data publicarii: 18 August 2016
Data actualizare: 18 August 2016
Chiar daca se pregatesc sa fie in cea mai buna forma fizica pentru rolurile lor, actorii de la Hollywood apeleaza deseori la dubluri pentru a evita accidentarile si, implicit, intarzierea filmarilor.

Dublurile actorilor trebuie sa indeplineasca o serie de conditii: in primul rand, sa fie excelent pregatiti din punct de vedere fizic, pentru a executa alergari in viteza, salturi ametitoare sau alte actiuni care le pun integritatea fizica in pericol.

Cascadorii trebuie insa sa aiba si aproximativ aceeasi inaltime si greutate cu actorii pe care ii inlocuiesc si, in cazurile care prespun planuri apropiate, si un chip similar. Puteti vedea cativa dintre cei mai celebri actori din Cetatea Filmului si cascadorii cu care lucreaza. Lista ii contine pe Brad Pitt si sotia lui, Angelina, pe Taylor Lautner, Robert Pattinson, Rupert Grint si altii.

Vezi intreaga galerie foto AICI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies