Ducesa de Cambridge și tarantula. Kate Middleton, gest curajos în timpul unei vizite la Universitatea Ulser 

Ducesa de Cambridge și tarantula. Kate Middleton, gest curajos în timpul unei vizite la Universitatea Ulser
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 30 Septembrie 2021
Data actualizare: 30 Septembrie 2021
Kate Middleton demonstrează, încă o dată, că face față oricărei situații și se poate descurca la fel de bine în cadrul evenimentelor formale, cât și în situațiile mai puțin oficiale. Ultimul gest făcut de Ducesa de Cambridge a atras o multitudine de mesaje apreciative din partea celor care o stimează pe soția Prințului William.

Recent, Ducii de Cambridge au vizitat campusul Universității Ulser, acolo unde au avut parte de o surpriză pe cinste! Prințul William și Kate Middleton au ciocnit un pahar de bere Guiness alături de reprezentanții universității, au jucat rugby și au avut ocazia de a interacționa cu o tarantulă și cu un șarpe constrictor.

Dacă Prințul William a fost reticent în privința animalelor crescute în terarii speciale, Ducesa de Cambridge nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat să țină în palme o tarantulă inofensivă. William a preferat să privească momentul de la o distanță considerabilă și s-a mulțumit să țină în brațe, preț de câteva secunde, un șarpe. 

Judecând după fotografiile surprinse de fotoreporterii sosiți la eveniment, Kate Middleton s-a bucurat de șansa de a intra în contact cu tarantula și nu s-a temut deloc. 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: Întrebarea Mesei cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!