Duminică, 25 noiembrie, la România, te iubesc!, Paul Angelescu prezintă situația actuală a infrastructurii rutiere

Duminică, 25 noiembrie, la România, te iubesc!, Paul Angelescu prezintă situația actuală a infrastructurii rutiere
Data: 23 Noiembrie 2018
Alba Iulia, 1918. Românii înfăptuiau Marea Unire și construiau România modernă. La 100 de ani de la acel moment, autoritățile nu au reușit încă să lege provinciile istorice ale țării printr-o autostradă.

În dimineața zilei de 1 decembrie 1918, regele Ferdinand intra călare în București, la vremea aceea capitala avea deja o șosea de centură pe traseul căreia circulăm... sau mai degrabă stăm și astăzi. Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, Paul Angelescu prezintă ”Guvernanți la drumul mare” - un reportaj uluitor despre infrastructura rutieră a României. 

”În an centenar nu am reușit să legăm nicio provincie istorică prin autostrăzi, iar statisticile spun că avem cele mai proaste drumuri și căi ferate din Europa. Obiectivele asumate în 2017 prin programele de Guvernare nu au fost îndeplinite, iar Comisia Europeană nu înțelege de ce nu trimitem proiecte pentru infrastructura rutieră, deși fonduri există. Duminică, la România, te iubesc!, vă arătăm cum marile lucrări de infrastructură construite pe vremea comuniștilor nu au fost bine întreținute și au început să se deterioreze atât de mult încât pun siguranța oamenilor în pericol”, a spus Paul Angelescu. 

Citește și Paul Angelescu: „Trebuie să ne asumăm lumea în care trăim. Pentru că face parte din noi"

Nu ne cutremură nesimțirea, ci veșnicia ei. Europa, așteaptă-ne: venim pe jos! ”Guvernanți la drumul mare”, un reportaj de Paul Angelescu, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO