Duminică seară la "România, te iubesc!", Rareș Năstase a prezentat lumea consumului de droguri printre copii și adolescenți

Duminică seară la România, te iubesc! , Rareș Năstase a prezentat lumea consumului de droguri printre copii și adolescenți
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 25 Februarie 2019
Data actualizare: 25 Februarie 2019
Duminică seară la România, te iubesc!, Rareș Năstase a intrat în halucinanta lume a copiilor și adolescenților consumatori de droguri și a arătat cum sistemul de învățământ și sistemul medical nu fac nimic să oprească un flagel care a ajuns să atingă o generație de la vârste foarte fragede.

Într-un raport al Agenției Naționale Antidrog, oficialii au anunțat că vârsta de debut a scăzut la 10-11 ani. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, România, te iubesc! a condus topul audiențelor. Ediția de duminică seară a înregistrat 5.5 puncte de audiență și 17.1 % share în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4 puncte de rating și 12.3 % share. 


 

În această săptămână, într-o anchetă despre CFR, Paul Angelescu ne va arăta cum românii circulă cu trenuri produse în anii 50, iar infrastructura e aproape de colaps. În 2018, drumul de la Timișoara la București durează cu 3 ore mai mult decât în 1996. Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc! veți vedea cum se cheltuie miliarde de lei, an de an, cine ia contractele, dar și cât de bine execută lucrările. 

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies