Dupa 15 ani de relatie era pe punctul de a spune "DA". Ce a urmat este VIRAL

Dupa 15 ani de relatie era pe punctul de a spune  DA . Ce a urmat este VIRAL
Data: 05 Iulie 2016
Cererea in casatorie este un moment important pentru ambii parteneri de cuplu, dar si o experienta emotionanta pe care nu toata lumea stie cum sa managerieze astfel incat totul sa iasa perfect, conform planului.

Din acest motiv, exista o multime de oameni care au un plan bine pus la punct, detaliat pentru o cerere in casatorie desprinsa din basme. Chiar daca ziua nuntii se numara printre cele mai importante momente din viat de cuplu, ziua logodnei reprezinta primul pas si un alt nivel al relatiei.

Dupa 15 ani de cand forma un cuplu alaturi de Sarka, Sergio si-a dat seama ca este momentul potrivit sa ii adreseze marea intrebare. Cu o priveliste de vis in dreapta lor, Sergio si-a luat inima in dinti si si-a cerut iubita in casatorie. Ceea ce nimeni nu a prevazut in plan a fost cumva "secunda de dinaintea dezastrului". Chiar atunci cand trebuia sa ii puna iubitei lui inelul pe deget, acesta a "aterizat" direct in ocean din cauza emotiilor barbatului.

In timp ce altii s-ar fi enervat foarte tare, Sergio si Sarka au demonstrat ca relatia lor este mult mai puternica decat un inel si au tratat situatia cu multa "seninatate". Chiar daca nu a fost cererea in casatorie perfecta, cu siguranta nu vor uita niciodata acest moment.

FULLSCREEN
Dupa 15 ani de relatie era pe punctul de a spune "DA". Ce a urmat este VIRAL
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO