Ilie Năstase recidivează cu un atac la adresa Serenei Williams

Ilie Năstase recidivează cu un atac la adresa Serenei Williams
Citeste mai mult despre: Serena Williams, Ilie Nastase, Simona Halep,
Data: 02 Iulie 2018
Ilie Năstase își continuă războiul cu Serena Williams.

După tragerea la sorți de la Wimbledon, Năstase a ieșit din nou la atac: "Am văzut că Serena a refuzat un test antidoping, cum e posibil aşa ceva? Cine e ea? De ce i se permite să joace la Wimbledon după ce a refuzat un test antidoping? Nu e normal, englezii ar fi trebuit să îi refuze participarea. Dar ea e americancă şi ea nu se supune regulilor... Celelalte fete ar trebui să se unească şi să nu se prezinte la Wimbledon pentru că nu e fair play. Aşa ar trebui, să joace doar Serena, să vedem dacă le convine", a afirmat Năstase pentru AGERPRES.

Declarația lui Nasty vine în contextul în care Serena ar fi refuzat un control al USADA. Williams nu numai că s-a opus testelor, dar l-ar fi sunat și pe președintele WTA, Steve Simon, pentru a-i spune că nu îi place că e mereu ținta acestor teste. "Poate sunt nebun eu, dar ce înseamnă să refuzi un test antidoping? Înseamnă că poate ai luat ceva, nu? Eu altfel nu ştiu ce să înţeleg din gestul ăsta. Toate celelalte jucătoare dau testele, iar ea refuză sau pleacă de acasă. M-am uitat şi eu şi n-am văzut niciun ziar din străinătate să scrie, să analizeze exact treaba asta cu refuzul Serenei. De ce nu scriu ziarele americane sau alea din Anglia nimic? Despre mine când am deschis gura a vuit toată lumea asta", a adăugat primul număr 1 al clasamentului ATP.

Iar Ilie Năstase a venit cu o explicaţie pentru prezenţa pe tabloul de la Wimbledon al Serenei Williams: "Asta este, că totul se rezumă la bani. Ea poate să joace la Wimbledon pentru că este Serena. Ea trebuie să fie la Wimbledon pentru că altfel pleacă sponsorii. Eu nu văd altă explicaţie. Dar chiar atât de puternică să fie ea?", a mai spus Năstase pentru AGERPRES.

Ultima dată când Nasty a atacat-o pe Serena a fost cu ocazia nunții Prințului Harry cu actrița Meghan Markle, eveniment care a avut loc chiar inaintea Grand Slamului de la Roland Garros.

“Serena nu stiu dacă joacă, zicea domnul Țiriac că e cam grasă, dar nu stiu. Nu cred că poate să slăbească până la Roland Garros. Aici e treabă de timp, e greu să revii. Dacă nu câștigi, pierzi încrederea și gata, ești cam terminat.”, a spus Ilie Năstase atunci.

Ilie a mai avut o ieșire la adresa jucătoarei americane și în luna aprilie, când a lăsat din nou de înțeles că Serena ar folosi substanțe interzise și a plusat și cu un comentariu rasist la adresa copilului sportivei: "Să vedem ce culoare va avea. Ciocolată cu lapte?", a spus Nasty.

Serena i-a răspuns prin intermediul unui interviu din Vogue. ,,Când am auzit ce a declarat am fost şocată! 'Omule, eşti serios?', a fost primul lucru care mi-a venit în minte. E lipsit de respect! Nu te mai lua de mine şi nu te lua de copilul meu! A mai fost şi discuţia legată de dopaj. Dacă nu te pot învinge, nu o să trişez. Nu mă otrăvesc! Şi în plus, sunt testată tot timpul. Cam asta e tot.”, a declarat Serena atunci.


FULLSCREEN
După ce i-a atacat copilul și a făcut-o grasă, Ilie Năstase recidivează cu un atac la adresa Serenei Williams
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO