După ce și-a pierdut cățelușa, Adelina Pestrițu are un nou animal de companie

După ce și-a pierdut cățelușa, Adelina Pestrițu are un nou animal de companie
Citeste mai mult despre: Adelina Pestritu, pisica,
Data publicarii: 13 Martie 2021
Data actualizare: 10 Iulie 2021
Recent, Adelina Pestrițu a primit drept cadou de la soțul ei, Virgil Șteblea, un pui de pisică aparținând rasei Sphynx. 

Acum câteva săptămâni, Adelina Pestrițu și-a pierdut animalul de companie, cățelușa Nobby murind la vârsta de 11 ani, din cauza cancerului. Foarte atașată de cățelușă, Adelina a suferit foarte mult.

Recent însă, familia ei s-a mărit din nou, soțul Virgil Șteblea făcându-i cadou o pisică din rasa Sphynx, care poate ajunge și la la 1000 de euro, în funcție de pedigree.

“Dragii mei prieteni, astăzi vreau să vă fac cunoștință cu noul nostru prieten. El este RA, un Sphynx de numai 4 luni, pe care l-am primit în dar de la Virgil. RA a venit în viața mea după o pierdere care mi-a lăsat un gol imens în suflet. Pe Nobby nu are cum să o înlocuiască nimeni și nimic, o simt pretutindeni! Dar mergem înainte cu speranța că dorul de ea să ne fie alinat în timp, se spune că el le vindecă pe toate”, a scris vedeta pe social media.

Reacția fanilor a fost pe măsură, fiind totuși împărțite.  

”Oooo doamne,îmi da fiori!”

”Este o specie de pisica foarte atașată de stăpâni, este un bio - energo-terapeut. Mie îmi place aceasta specie de pisici, dar sunt foarte costisitoare.”

”Doamne urîtă specie,Adelina gindestete un pic la fetiță ta ,dar este un animal înfiorător, eu iubesc animalele dar nu-i de tine ”

”Este superb .....Ra viata lunga alături de Adelina!”

”Fereasca Domnul, ce mai e si creatura asta, nam inpotriva, dar e de speriat, inainte de o aducetii, vati intrebat, ca aveti o fetita si se sperie”, au scris fanii, drept reacție la postare.

Foto: Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!