După ce și-a trucat propriile fotografii, Kim Kardashian a prelucrat-o în Photoshop și pe fiica ei de 6 ani

După ce și-a trucat propriile fotografii, Kim Kardashian a prelucrat-o în Photoshop și pe fiica ei de 6 ani
Kim Kardashian este prietenă cu Photoshop. FOTO: Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Decembrie 2019
Data actualizare: 01 Mai 2020
Kim Kardashian e dependentă de Photoshop, dar și de propria imagine. Starleta a fost aspru criticată în trecut fiindcă și-a corectat imperfecțiunile corporale în Photoshop.

Kim a făcut-o din nou și a intervenit asupra fotografiei oficiale de Crăciun a familiei ei. Vedeta a dezvăluit că a fost nevoită să apeleze la Photoshop pentru a o include și pe fiica ei de 6 ani, North, care refuzase inițial să facă ședința foto.

„I-am spus: Bine, nu vei fi în poză. Asta e decizia, nu vei face parte din poză. O să fac fotografia oficială a familiei fără tine. Și a fost în regulă cu asta. A doua zi s-a trezit și mi-a zis: Mami, eu chiar vreau să fac poza”, a dezvăluit Kim Kardashian în emisiunea realizatoarei Ellen DeGeneres.

Așa că, fotograful a fost chemat iar pentru a realiza o poză doar cu North, imagine care a fost suprapusă apoi cu cea realizată cu o zi în urmă cu toți ceilalți membri ai familiei. Ce a ieșit se poate vedea mai jos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Doar un profesionist își poate da seama că micuța North nu a făcut parte din aceeași ședință foto a familiei sale. Fetița a pozat separat și a fost inclusă în imaginea de final cu ajutorul Photoshop.

Citește și: Mamă a patru copii, Kim Kardashian a mărturisit că a fost foarte aproape de moarte în timpul sarcinilor

Kim Kardashian este expertă la trucarea fotografiilor, pe care le urcă pe rețelele sociale abia după ce le prelucrează intens.

Însă, familia Kardashian a apelat la Photoshop și pentru a prelucra fotografia oficială de Halloween. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

De data aceasta, fiica cea mică a familiei, Chicago, a fost cea adăugată în Photoshop. Motivul? Chicago s-a temut de ținuta tatălui ei, care îl imita pe Dino din Familia Flintstone.

Fotografii: Getty Images/Instagram

Vezi și VIDEO: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies