După luni de absență și izolare, Prințesa Charlene de Monaco apare alături de familia sa, sărbătorind Paștele catolic

După luni de absență și izolare, Prințesa Charlene de Monaco apare alături de familia sa, sărbătorind Paștele catolic
Data publicarii: 18 Aprilie 2022
Data actualizare: 18 Aprilie 2022
Încă fragilă, dar zâmbitoare, soția Prințului Albert a ieșit, în sfârșit, din anonimat.

Paștele a readus liniștea în micul principat Monaco. Prințesa Charlene, a cărei lipsă a marcat ultimul an Palatul monegasc, a apărut, în cele din urmă, alături de soțul și de copiii săi într-o fotografie oficială.

Mult mai relaxată și mai zâmbitoare decât în ultimele instantanee surprinse cu ea pe aeroport, la întoarcerea pe continent, după lunile petrecute în Africa de Sud natală, Charlene pare că se bucură, într-adevăr, de revenirea acasă. Asta în ciuda răutăcioșilor care credeau că următorul mesaj al casei de Monaco va fi despre un eventual divorț între ea și Albert.

Cu părul încă scurt și cu figura ușor obosită, dar cu urmele ultimelor luni bine ascunse sub machiaj, Charlene ne zâmbește din grădina Palatului, având-o în brațe pe Gabriella și alături pe fratele geamăn al acesteia, Jacques, și pe soțul său, Albert. Îmbrăcați în alb și bej, toți patru vor să transmită ideea de armonie și de unitate în familie, printr-un mesaj îndelung așteptat de supuși.

Într-un alt cadru, îi putem vedea pe Charlene, Albert și gemenii lor asistând la slujba de Paște oficiată în privat, cel mai probabil la capela familiei. Figura gânditoare a prințesei pare să transmită o oarecare îngrijorare – sau poate fi doar un simplu gest de ascultare a vorbelor preotului.

În tot cazul, postarea Casei de Grimaldi i-a bucurat pe regaliști, care le-au transmis urări pascale, dar și cuvinte încurajatoare la revederea acestui cadru de familie.

E de înțeles, după aproape un an de la plecarea Prințesei Charlene în Africa de Sud, unde, de la o simplă infecţie a sinusurilor, invocată oficial drept cauză a şederii sale în Cape Town, a ajuns la multiple intervenţii chirurgicale ORL și la tratamente interminabile atât în Africa, cât și în Elveția. Și, în tot acest timp, copiii au fost cei mai afectați de lipsa mamei și de zvonurile cu privire la un eventual divorț.

FOTO: Eric Mathon / Palatul Prince of Monaco
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!