După Michelle Obama, și Serena Williams îi oferă un sfat lui Meghan Markle

După Michelle Obama, și Serena Williams îi oferă un sfat lui Meghan Markle
Autor: Redactia
Data publicarii: 07 Decembrie 2018
Data actualizare: 07 Decembrie 2018
Serena Williams a sfătuit-o pe Ducesa de Sussex să nu mai fie „atât de drăguță”.

Campioana a acordat un interviu revistei People și nu a ezitat să îi acorde un sfat și bunei sale prietene, Meghan Markle. 

Williams a mai spus că Meghan nu s-a schimbat după ce a devenit membru cu drepturi depline al Familiei Regale Britanice. 

„A rămas același om minunat pe care îl știu. Uneori o întreb: Ce faci? Și ea mă întreabă: Nu, ce faci tu? Și eu îi răspund: NU, eu te întreb ce faci TU. Am sfătuit-o să nu mai fie atât de drăguță. Dar ea așa a fost mereu.”, a povestit amuzată Serena. 

Prietenia dintre Meghan și Serena a început în 2010, când cele două s-au întâlnit la Super Bowl.

Williams nu e prima celebritate care îi oferă sfatul ei Ducesei de Sussex. Și Michelle Obama i-a oferit un sfat la începutul săptămânii. Fosta Primă Doamnă a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Good Housekeeping sfatul pe care i l-a dat lui Meghan Markle, a relatat CNN.

„Ca și mine, probabil că Meghan Markle nu a visat vreodată că va avea o asemenea viață. Uneori, presiunea pe care o simți poate fi foarte mare. Cel mai bun sfat pe care i l-aș putea da ar fi să chibzuiască bine înainte de a face orice. Eu, de exemplu, mi-am petrecut primele mele luni la Casa Albă făcându-mi griji pentru fiicele mele, am vrut să mă asigur că ele se descurcă bine la școală și că își fac prieteni noi înainte să preiau îndatoriri asociate, de regulă, cu statutul de Primă Doamnă.”, a spus Michelle

Obama a mai sfătuit-o pe Ducesa de Sussex să se dedice unor cauze în care chiar crede. „Ce pot să spun e că atunci când ai un asemenea statut poți să faci mult bine. Cred că Meghan își poate maximiza propria-i fericire, dar și pe a celorlați, dacă alege să se dedice unor cauze în care crede.”,  a mai spus Michelle.

Fosta Prima Doamnă a mai spus că, în ceea ce o privește, s-a inspirat din poveștile tinerelor femei cu care s-a întâlnit de-a lungul timpului. „În ziua de azi lucrurile sunt mai grele pentru fete decât sunt pentru băieți. Ceea ce m-a inspirat e că foarte multe dintre aceste tinere pe care le-am întâlnit sparg bariere și prejudecăți în domenii precum matematică, sport, știință sau tehnologie. Au curaj. Asta mi se pare fabulos și mă inspiră.”

Fosta Primă Doamnă a acordat acest interviu în cadrul turneului de promovare pentru noua ei carte, „Becoming”.

FULLSCREEN
După Michelle Obama, și Serena Williams îi oferă sfatul lui Meghan Markle
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies