După o căsnicie de 70 de ani, doi bătrâni au fost despărțiți de carantină! Reuniunea lor a fost impresionantă

După o căsnicie de 70 de ani, doi bătrâni au fost despărțiți de carantină! Reuniunea lor a fost impresionantă
Citeste mai mult despre: pandemie, carantina, regasire,
Data publicarii: 28 Mai 2020
Data actualizare: 28 Mai 2020
După 70 de ani de căsătorie, Jean și Walter Willard (89 și, respectiv, 91 de ani) nu s-ar fi gândit niciodată că vor petrece săptămâni întregi la distanță din cauza pandemiei de COVID-19. 
Cu blocaje stricte plasate pentru casele de bătrâni, perechea din New York a fost forțată să intre în carantină separat. Dar cuplul s-a reunit săptămâna trecută, iar reîntâlnirea a emoționat o lume întreagă!
 
Înainte de pandemie, Jean Willard locuia la Eddy Memorial Geriatric Center din Troy, New York, în timp ce soțul ei, Walter, se afla în casa lor de la câteva minute distanță. 
 
"Tatăl meu mergea înainte de pandemie la mama mea în fiecare zi și petrecea acolo cea mai mare parte din zi. Era acolo de dimineață până seara”, declară fiica cuplului, Wendy Willard, pentru CBS 6. 


 


 

Dar când s-a răspândit noul coronavirus, centrul de geriatrie al lui Jean a fost pus sub o carantină strictă, iar  Walter nu își mai putea vizita soția.
 
Atunci, Wendy, împreună cu sora ei, Wanda Glenn, i-au trimis o scrisoare directorului unității, întrebând dacă Walter se poate muta în camera soției sale: "I-am spus de ce ne este frică, ne este frică de faptul că îl vom pierde pe unul dintre ei și nu se vor mai vedea niciodată și am întrebat „ Există ceva ce poți face? Suntem dispuși să ne asumăm riscuri, tata este dispus să își asume riscuri.”
 
Directorul institutului a acceptat propunerea familiei, făcând posibilă această reîntâlnire încântătoare!
 
Walter a emoționat pe toată lumea întrebându-și soția dacă este în regulă. Ea a răspuns cu „Nu, pentru că mi-e dor de tine”. Cei doi s-au îmbrățișat, s-au sărutat, au plâns și i-au emoționat pe toți cei prezenți. Soții sunt deciși să nu se mai despartă niciodată, în condițiile în care au primit permisiunea să împartă o cameră la Eddy Memorial Geriatric Center din Troy. 
 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2


FOTO: SHUTTERSTOCK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies