După o perioadă de 3 ani de zile, Adele a făcut anunțul mult așteptat pentru fani

După o perioadă de 3 ani de zile, Adele a făcut anunțul mult așteptat pentru fani
Autor: Mihai Burlacu
Data: 25 Iunie 2018
După finalizarea turneului mondial pe care l-a avut în 2016 și-a anunțat fanii că se va întoarce și s-a ținut de cuvânt. Din surse apropiate artistei, aceasta pregătește un nou album care își va avea debutul la sfârșitul anului 2019.

Din anul 2015, Adele și-a încetat activitatea pentru o perioada de 3 ani de zile, însă le-a promis fanilor că se va întoarce. Anumite surse din apropiații vedetei au relatat pentru publicația engleză The Sun că Adele s-a reunit cu casa de discuri iar cel de-al patrulea album va fi lansat pe 25 decembrie 2019, în ziua de Crăciun. Un om din industria muzicală britanică susține că "Adele este din nou în Regatul Unit și intenționează să scrie aici. Un număr impresionant de cântăreți au fost abordați pentru a lucra alături de ea la câteva melodii."

Deși are o avere imensă, estimată la 102 milioane de lire sterline, Adele a fost surprinsă de trecători într-un magazin de retail cu haine obișnuite, alături de soțul acestea Simon Konecki și fiul acestora Angelo.

Ultima apariție a artistei a fost acum câteva zile la ceremonia ce comemorare a celor 72 de victime care și-au pierdut viața în dezastrul de la Torre Kensington, din luna iunie a anului trecut. Adele s-a arătat emoționată la ceremonie unde a cântat alături de corul evanghelic și a îmbrățișat rudele celor care și-au pierdut viața.

Adele si-a inceput cariera în anul 2007 iar pana in prezent este unul dintre cei mai cunoscuti cântăreți din Regatul Unit, pe plan internațional.

FULLSCREEN
După o perioadă de 3 ani de zile, celebra cântăreață Adele a făcut anunțul pentru fani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO