După Olt și Teleorman, România, te iubesc! ajunge în județul condus de Marian Oprișan: Vrancea

După Olt și Teleorman, România, te iubesc! ajunge în județul condus de Marian Oprișan: Vrancea
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, olt, teleorman,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 27 Septembrie 2019
Data actualizare: 27 Septembrie 2019
Duminică, la România, te iubesc!, Paula Herlo prezintă o anchetă despre un alt loc din România care intră în campania „Județe la stăpân”: Vrancea, un județ cu un potențial uriaș, dar care la capitolul dezvoltare încă stă prost.

În 2019, în Vrancea, 40% dintre drumurile județene sunt de piatră sau pământ. În Vrancea se câștigă al patrulea cel mai mic salariu mediu din țară, iar puterea de cumpărare este foarte mică. Cum răspund politicienii responsabili de această situație vedem duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!.

”Vrancea e un județ cu bogății, dar sărac când vine vorba de indicatorii de dezvoltare. O realitate pe care aleșii o neagă. Vrancea e condusă de aproape 20 de ani de Marian Oprișan, care în vară mi-a declarat: <<Mama mea sunt eu!>> când l-am întrebat cum e posibil ca numele ei să apară în declarația de avere a fostului Președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, aflat în închisoare pentru corupție. Problema nu e că Marian Oprișan a umplut conturile mamei, ci faptul că alegătorii nu pot afla din declarațiile de avere cât de bogat e de fapt”, spune Paula Herlo despre ediția din această săptămână.

Paula Herlo: ”Marian Oprișan m-a sunat să-mi spună că e o greșeală ce fac, că tot ce facem noi e o manipulare de tip ordinar!”

În premieră, materialul încă nedifuzat a generat o mulțime de reacții, iar Paula Herlo a vorbit astăzi, în podcastul România, știi bine, despre aceste reacții: ”Rula un promo cu începutul nostru de emisiune, cu toate județele din această campanie. Marian Oprișan m-a sunat să-mi spună că e o greșeală ce fac, că tot ce facem noi e o manipulare de tip ordinar... M-a atacat la telefon. Bineînțeles că emisiunea nu este un elogiu la adresa lui Marian Oprișan, nu există vreun motiv să facem asta”, a spus Paula Herlo astăzi în podcastul săptămânal. 

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies