După Twitter, miliardarul Elon Musk vrea să cumpere și Coca-Cola pentru „a pune cocaina înapoi în băutură”

După Twitter, miliardarul Elon Musk vrea să cumpere și Coca-Cola pentru a pune cocaina înapoi în băutură
Citeste mai mult despre: Elon Musk, Coca Cola, cocaina, Twitter,
Data publicarii: 28 Aprilie 2022
Data actualizare: 28 Aprilie 2022
A pus ochii pe o nouă țintă! După achiziția Twitter, Elon Musk vrea să cumpere și Coca Cola "pentru a pune cocaina la loc" în această băutură.

Elon Musk a scris, miercuri, pe Twitter că va cumpăra și compania Coca-Cola, dintr-un motiv inedit: vrea să pună cocaina înapoi în celebra băutură.

Postarea miliardarului în vârstă de 50 de ani survine la două zile după ce acesta a cumpărat Twitter printr-o tranzacție în valoare de 44 de miliarde de dolari. "Hai să facem Twitter cât mai distractiv!", a scris el pe platformă la nici o oră după ce și-a exprimat dorința de a cumpăra Coca-Cola.


A fost o vreme când Coca-Cola conținea cocaină

Un articol New York Times din anul 1988 spunea că prima verisune Coca Cola conținea, efectiv, cocaină, aceasta fiind însă eliminată până la începutul anilor 1900.

În 1885, la vremea când inventatorul băuturii răcoritoare, John Pemberton, făcea experimente cu primele versiuni ale Coca Cola, cocaina era legală în Statele Unite.


Musk se ține de glume

Gluma făcută de Elon Musk pe contul său de Twitter a stârnit mii de reacții printre utilizatorii rețelelor sociale. Tweet-ul lui Musk vine după ce acesta a cumpărat toate acțiunile Twitter pentru 44 de miliarde de dolari. În viziunea sa, Twitter ar trebui să încurajeze libertatea de exprimare și ar trebui să fie neutru din punct de vedere politic.

Elon Musk și lista de cumpărături

Elon Musk a continuat seria de glume cu o nouă postare în care scrie că urmează să cumpere și McDonald's și să repare toate aparatele de înghețată.

Numeroși utilizatori ai rețelei au postat sugestii pentru următoarele companii pe care cel mai bogat om din lume ar trebui să le achiziționeze.  Cineva a scris că Musk ar trebui să cumpere grupul media Fox pentru a vedea încă un sezon din serialul western științifico-fantastic "Firefly", iar omul de afaceri i-a răspuns: "Ar fi nemaipomenit un SF care să fie chiar SF."

O utilizatoare i-a răspuns miliardarului cu o glumă foarte reușită, postând un mesaj în care Musk spune că a cumpărat rețeaua Twitter ca să o dezactiveze: "Urmează Facebook. Ieșiți afară și bucurați-vă de viață."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!