Durul Dwayne "The Rock" Johnson, îmblânzit de mezina sa, Tiana: „Cea mai mare bucurie este să fiu tatăl tău”

Durul Dwayne The Rock Johnson, îmblânzit de mezina sa, Tiana: Cea mai mare bucurie este să fiu tatăl tău
Data publicarii: 19 Aprilie 2022
Data actualizare: 19 Aprilie 2022
Starul filmelor de acțiune se transformă în preajma fiicei sale, căreia îi face toate poftele.

Pe ecrane, escaladează zgârie-nori, se aruncă din mașini în mers, dărâmă clădiri, trece prin foc și sabie, pune la pământ o armată de bătăuși sau le ține piept dinozaurilor. În viața reală, însă, e cel mai blând tătic, iar Tiana, fetița lui, știe prea bine pe ce butoane sensibile să apese ca să obțină tot ce-și dorește.

Să fie vorba despre același Dwayne "The Rock" Johnson, care a fost desemnat cel mai bine plătit actor de filme de acțiune din 2021? Ei bine, da, chiar același, care se lasă desenat și dat cu ojă pe unghii de micuța sa, chiar dacă după aceea se duce să tragă la sala de forță.

Weekend-ul trecut, Paștele catolic a coincis cu ziua de naștere a mezinei sale, Tiana, care a împlinit 4 ani. O vârstă pe care e musai s-o serbezi cu o petrecere tematică cu sirene și cu o piñata – cum altfel, în formă de Mica Sirenă!

Actorul în vârstă de 49 de ani a anunțat evenimentul pe conturile sale de socializare, alături de o serie de imagini de la aniversarea Tianei, organizată chiar la ei în grădină. Și iată cum durul Hollywood-ului a fost luat cu asalt de fetițe, pentru care el nu e decât... un soi de „bonă de la forțele speciale“.

„Aleargă NON-STOP ca o micuța tornadă ce este și, când vine vorba să-și mănânce felia de tort de ziua ei, totul se oprește în loc – ceea ce înseamnă că trebuie să mă opresc din orice aș face când ea spune... „Tată, hrănește-mă!”, a continuat el mândru.

Starul din „Jumanji“ a scris în încheierea postării sale: „La mulți ani și Paște Fericit, iubirea mea! Cea mai mare bucurie a mea este să fiu tatăl tău”.

FOTO: arhiva personală
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!