Dwayne Johnson a fugit din luna de miere pentru a-i face o favoare lui Kevin Hart. „E ca și copilul meu”

Dwayne Johnson a fugit din luna de miere pentru a-i face o favoare lui Kevin Hart. E ca și copilul meu
Dwayne Johnson și-a sacrificat luna de miere pentru Kevin Hart. FOTO: Profimediaimages.ro/Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Septembrie 2019
Data actualizare: 10 Septembrie 2019
Proaspăt căsătorit, actorul Dwayne Johnson a fugit din luna de miere pentru a sări în ajutorul bunului său prieten Kevin Hart. Acesta din urmă a suferit un groaznic accident de circulație la 1 septembrie.

Dwayne Johnson se distra de minune cu proaspăta sa soție, Lauren Hashian, în insula Kauai, cea mai veche din arhipelagul Hawaii. Când a auzit de teribilul accident suferit de comediantul Kevin Hart, actorul a luat primul avion spre Los Angeles pentru a-i face un favor bunului său prieten. 

Kevin Hart ar fi trebuit să apară în prima emisiune Kelly Clarkson Show a noului sezon, însă din cauza accidentului său nu s-a putut prezenta la filmări. Astfel că Dwayne Johnson s-a dus în locul lui, ca să-i țină locul.

„Când fiul meu @KevinHart4real suferă un accident, tăticul lui intervine. Da, m-am întors din luna de miere mai devreme (Lauren a aprobat asta pentru că o iubște pe Kelly), iar acum eu și Kelly suntem cei mai buni prieteni. Fiți pe recepție luni! Ne-am distrat de minune”, a dezvăluit Dwayne Johnson pe Twitter.

Realizatoarea emisiunii, Kelly Clarkson, a publicat pe Twitter și câteva imagini video din show-ul care va fi la TV pe 9 septembrie. 

Care este starea de sănătate a lui Kevin Hart

Actorul Kevin Hart a suferit răni grave la coloana vertebrală în dimineața de 1 septembrie, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un parepet, în Malibu. La volan era un priten de-ai săi, care nu a fost rănit grav.

FOTO: Profimediaimages.ro/Getty Images

Actorul a fost supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de duminică, iar medicii au constatat că actorul avea coloana fisurată în trei locuri. Conform unor surse citate de Daily Mail, Kevin Hart se va putea reface complet, în ciuda rănilor sale.

Mașina în care era să-și piardă viața, un model Plymouth Barracuda 1970, a fost un cadou pe care actorul și l-a făcut singur de ziua lui, acum o lună. Bolidul a fost distrus în urma impactului.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies