Dwayne Johnson, filmuleț adorabil cu fiica sa! Micuța Tiana le-a topit inimile internauților

Dwayne Johnson, filmuleț adorabil cu fiica sa! Micuța Tiana le-a topit inimile internauților
Autor: Alina Popa
Data: 05 Ianuarie 2021
Actorul Dwayne Johnson a postat pe Instagram un filmuleț adorabil cu una dintre fiicele sale. Micuța Tiana, în vârstă de 2 ani și jumătate, a împrăștiat spaghete prin toată bucătăria, iar la final a dat vina pe “Zâna Spaghetelor”. Videoclipul a făcut furori printre internauți.

Este cel mai bine plătit actor de la Hollywood și cel mai urmărit actor de pe Instagram, cu peste 209 milioane de fani. Acasă este un tătic model, care crește două fetițe: Jasmine (5 ani) și Tiana Gia (2 ani și jumătate). Uriașul The Rock se joacă cu păpușile, se uită la desene sau le cântă fiicelor sale.

Citește și

Fetele sunt rodul iubirii dintre actor și cântăreața Lauren Hashian. Actorul a mai fost căsătorit cu Dany Garcia, afaceristă cu care are o fiică de 19 ani, pe nume Simone Alexandra. 

În filmulețul care le-a cucerit inimile internauților apare mezina familiei, Tiana Gia. Micuța se plimbă prin bucătărie și împrăștie spaghete, în timp ce Dwayne filmează. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

“Tia, ce s-a întâmplat? Cine a făcut toată mizeria asta? A fost cumva Zâna Spaghetelor? A venit și a aruncat totul pe jos? Serios? Chiar există? Ai reușit să o vezi pe zână? Cum arăta? Cine o să curețe acum?", o întreabă actorul pe micuță în filmuleț. Dwayne se abține cu greu să nu râdă când fiica sa mai aruncă o mână de spaghete pe podea și dă vina pe zână. 

Mai multe imagini cu Dwayne Johnson și fiicele sale în galeria foto de mai jos

“Dacă o voi găsi vreodată pe această Zână a Spaghetelor care a făcut mizeria asta, o să-i rup aripile” - a scris Dwayne Johnson în dreptul filmulețului care a adunat milioane de vizualizări. Actorul a menționat și că momentul în care Tia dă vina pe Zâna Spaghetelor pentru mizeria din bucătărie a fost cel mai amuzant pe care l-a văzut în ultima perioadă. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram The rock

Vezi și VIDEO: Varză a la Cluj


FULLSCREEN
Dwayne Johnson, filmuleț adorabil cu fiica sa! Micuța Tiana le-a topit inimile internauților
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies