E cel mai de succes actor de box office de la Hollywood, insa este un necunoscut pentru restul lumii

E cel mai de succes actor de box office de la Hollywood, insa este un necunoscut pentru restul lumii
Citeste mai mult despre: Frank Welker, box office, hollywood,
Data: 11 August 2011
Este cel mai bine vandut actor din lume, creditat pentru filme care au strans peste 12 miliarde de dolari, insa pentru majoritatea iubitorilor de filme ramane un necunoscut.

Frank Welker (sau Franklin Wendell Welker pe numele sau complet) este un actor de 65 de ani nascut in Colarado a carui voce a aparut in 96 de filme ce au strans incasari de peste 12 miliarde de dolari la nivel mondial. Este oficial cel mai prolific artist de voce (pentru filme si/sau animatii, jocuri video) din istorie, scrie www.guardian.co.uk.

La inceputul acestei saptamani, revista Forbes a lansat lista celor mai bine platiti actori de la Hollywood pe 2011, insa Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Adam Sandler, Ben Stiller, Robert Downey Jr. nu au reusit sa ajunga la performantele lui Frank Welker.

Potrivit unei liste publicate de Hollywood in iulie 2011,  Welker este pe primul loc in topul celor mai mari "staruri" de box office ( ale caror filme au strans cei mai multi bani). Ironic titlu, din moment ce numele sau nu spune multe pentru majoritatea cinefililor, desi este extrem de popular in breasla sa.

Intra pe www.procinema.ro ca sa vezi ce staruri sunt pe locurile urmatoare!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO