E considerat cel mai sexy toreador din lume. Cum arată ”Tom Cruise de Spania”

E considerat cel mai sexy toreador din lume. Cum arată Tom Cruise de Spania
Citeste mai mult despre: Cayetano Rivera Ordóñez, toreador,
Data publicarii: 03 Mai 2019
Data actualizare: 03 Mai 2019
La 41 de ani, Cayetano Rivera Ordóñez este considerat unul dintre cei mai atrăgători toreadori, fiind comparat cu starul de la Hollywod.

Cayetano provine dintr-o lungă linie de toreadori: străbunicul său a fost Cayetano Ordóñez, care a luptat sub numele 'El Niño de la Palma' și a fost sursa de inspirația pentru personajul lui Ernest Hemingway în romanul ”Fiesta”.

Bunicul său, marele matador Antonio Ordóñez, a fost prieten cu Hemingway și Orson Welles. La fel, Antonio este subiectul cărții lui Hemingway, ”The Dangerous Summer”. Antonio a rămas în istorie și pentru fondarea festivalului 'feria goyesca', în 1950, când însuși Pablo Picasso i-a creat hainele pentru coridă.
Foto: Getty

Tatăl lui Cayetano, Paquiri, a fost ucis de taurul Avispado pe când Cayetano avea 8 ani. Fratele mai mare este, de asemenea, un matador faimos, Francisco Rivera Ordóñez.  

Rivera și-a făcut debutul ca toreador în 2006. În aceea zi, a tăiat urechile a doi tauri.


 

În 2007, Cayetano Rivera Ordóñez a apărut alături de Penelope Cruz pe coperta revistei Vogue și într-un pictorial semnat de celebra fotografă Annie Leibovitz și intitulat 'Made in Spain'. 

De atunci, Cayetano a fost imaginea Giorgio Armani, dar și ambasador pentru casa de modă Loewe.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies