E conștientă de defectele sale, dar nu îi pasă! Vedeta care le-a dat peste nas paparazzilor la ultima apariție

E conștientă de defectele sale, dar nu îi pasă! Vedeta care le-a dat peste nas paparazzilor la ultima apariție
Citeste mai mult despre: Wendy Williams, operatii estetice,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 09 August 2022
Data actualizare: 09 August 2022
Wendy Williams este una dintre cele mai controversate vedete din Statele Unite. Prezentatoare a unor emisiuni de succes, Wendy a provocat o mulțime de scandaluri în showbiz prin declarațiile ei lipsite de sensibilitate și, de multe ori, de bun simț.

În vârstă de 58 de ani, Wendy Williams și-a făcut mai multe proceduri estetice de-a lungul timpului, printre care liposucții, botox și implanturi mamare.  În anii ’80 și la începutul anilor ’90, Wendy a fost dependentă de cocaină, după care a avut numeroase probleme de sănătate.

În 2017, vedeta a leșinat din cauză deshidratării în timpul propriului talk show. În 2018, Wendy Williams a dezvăluit că suferă de boala Graves, care cauzează hipertiroidism. În public, vedeta poartă peruci, pentru că această boală i-a cauzat subțierea firelor de păr.

Poate că toate aceste probleme  - atât dependența de droguri, cât și problemele de sănătate – și-au pus amprenta asupra corpului ei. Deși este conștientă de defectele sale fizice, Wendy Williams nu încearcă să le ascundă. Vedeta a ieșit în public într-o pereche de pantaloni scurți, care i-au lăsat la vedere picioarele cu pielea îmbătrânită. Lui Wendy nu pare însă că îi pasă prea tare de ce crede lumea despre aspectul ei fizic.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies