E finala verii pentru FCSB, în direct la PRO TV! Guimaraes - FCSB, astăzi, 29 august, de la 22:00

E finala verii pentru FCSB, în direct la PRO TV! Guimaraes - FCSB, astăzi, 29 august, de la 22:00
Citeste mai mult despre: Pro Tv, FCSB, Guimaraes,
Autor: Ionela Lupu
Data: 29 August 2019
În această seară, de la ora 22:00, în direct la PRO TV, e finala verii pentru FCSB. Vicecampioana României își joacă sezonul european în returul din Portugalia și caută calificarea în grupele Europa League.

Chiar dacă au avut mai multe șanse importante de a marca și în turul de la Giurgiu, roș-albaștrii n-au reușit mai mult de un rezultat de egalitate, 0-0. Orice rezultat de egalitate cu goluri marcate sau o victorie la orice scor o trimite pe FCSB în grupele Europa League. 

Un nou antrenor debutează pe banca în Europa pentru FCSB!

Va fi primul meci european cu Bogdan Argeș Vintilă pe banca FCSB. Vintilă a debutat în campionat, la înfrângerea dură cu Gaz Metan.  Antrenorul a menajat mai mulți jucători în campionat, la 0-4 cu Gaz Metan Mediaș. Coman, Tănase și Adi Popa sunt jucătorii de la care poate veni pericolul în atac. FCSB are viață grea în campionatul României. E ultima în Liga 1, după 5 înfrângeri consecutive. De la începutul sezonului, calificarea în grupele Europa League a fost ținta principală a clubului, obiectiv ce poate fi atins joi seara, în direct la PRO TV. 

„Trebuie să ne salvăm sezonul cu meciul asta. Nici nu vreau să-mi imaginez ce s-ar întâmpla dacă nu am reuși să trecem de Guimaraes, probabil ar trebui să facem coadă la rezilieri de contracte pe urmă!” a declarat, Mihai Pintilii, căpitanul echipei

În această seară, de la 22:00, în direct la PRO TV, FCSB îi întâlnește pe portughezii de la Guimaraes! Imediat după meci, PRO X aduce toate reacțiile la cald de la antrenori și jucători.

Bucurați-vă de fotbal!
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO