E imposibil sa nu razi la glumele lui. Cum arata acum Martin Lawrence, actorul din "Bad boys" si "Acasa la coana mare"

E imposibil sa nu razi la glumele lui. Cum arata acum Martin Lawrence, actorul din Bad boys si Acasa la coana mare
Data publicarii: 07 Iulie 2017
Data actualizare: 07 Iulie 2017
Martin Lawrence este unul dintre cei mai apreciati actori din filmele de comedie. 

Nascut in Frankfurt, Germania, actorul a devenit celebru in toata lumea dupa ce a jucat in filmele "Bad Boys" si "Big Momma's House" ("Acasa la coana mare" - 2000). 

Ca multe dintre starurile de la Hollywood, Martin Lawrence are un istoric amoros destul de tumultuos. In anul 1993, actorul s-a casatorit cu Lark Voorhies, iar trei ani mai tarziu s-a casatorit cu Patricia Southall. Patricia si Martin au imrepuna un copil, pe nume Jasmine. 

Dupa repetate arestari si probleme de sanatate, in iulie 2010 s-a casatorit cu Shamicka Gibbs cu care are doua fete, Lyana si Ameria. Dupa un mariaj de doar 2 ani, Martin a intentat actele de divort. 

Se pare ca cei doi urmeaza sa divorteze, actorul dorind sa obtina custodia celor doi copii pe care ii are cu Shamicka. 

Sursa: Splash News


Tabloidele au scris ca Martin Lawrence s-a logodit in anul 2017 pentru a treia oara. Logodnica actorului este Roberta Moradfar, de profesie asistenta medicala. Marele anunt a fost facut pe pagina de Instagram a femeii, iar mesajul a fost preluat de majoritatea tabloidelor de peste Ocean.  
In plan profesional, Martin Lawrence este implicat in prezent in proiectele cinematografice "Bad Boys 4" si "Bad Boys for Life", a caror lansare a fost anuntata pentru anul 2018. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies