E o adevarată Superwoman! Vezi cum se antrenează Iulia Vântur pentru un film de acțiune

E o adevarată Superwoman! Vezi cum se antrenează Iulia Vântur pentru un film de acțiune
Citeste mai mult despre: Iulia Vantur, Bollywood, film,
Data: 14 August 2019
Frumoasa de 39 de ani a renunțat la cariera din televiziune încă din 2016  și a ales să facă  muzică şi film la Bollywood.
Are deja foarte multe proiecte în India, planifică un turneu și se antrenează serios pentru scene de acțiune pentru o nouă producție Bollywood. A postat chiar un video pe pagina personală de Instagram, unde exemplifică mișcări pe care le învață alături de un antrenor pe are îl apreciază. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EFFORTS AND COURAGE ARE NOT ENOUGH WITHOUT PURPOSE AND DIRECTION- sathya. I really enjoy my training for my next project in #london by @alijackoofficial. This was my first class with @danielocicero and my first attempt to “roll” . Thank u Daniel, u are a great support. I’m grateful to hv the chance to learn from the best ???????? @alijackoofficial #iuliavantur #love #jackstalldead #movie #action

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia) pe

Foarte curând va apărea filmul „Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala”, cu Iulia în rolul principal. S-a amânat premiera pentru că s-au produs câteva schimbări legate de distribuție, dar frumoasa româncă a ramas protagonista. 
 
Salman Khan şi Iulia Vântur nu au recunoscut vreodată public că ar avea o relaţie, dar se comportă în diferite situații ca un cuplu. Cei doi nu au confirmat, dar nici nu au infirmat că se iubesc. Merg în vacanțe împreună, presa din India spune că frumoasa româncă ar locui în casa acestuia, iar de ziua lui, când actorul a împlinit 53 de ani, Iulia i-ar fi dat cadou un lanț de aur cu un crucifix specific Bisericii Ortodoxe. Potrivit India Today, starul indian a fost surprins chiar în seara respectivă când îl purta. 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea momente speciale din emisiunile preferate:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO