E reală sau e Photoshop? Alena Omovych, siluetă imposibilă: "Aceasta nu e femeie, e un personaj de jocuri video”

E reală sau e Photoshop? Alena Omovych, siluetă imposibilă: Aceasta nu e femeie, e un personaj de jocuri video
Citeste mai mult despre: Alena Omovych, operatii estetice,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 20 Decembrie 2021
Data actualizare: 27 Martie 2022
Alena Omovych este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din Ucraina. 1,6 milioane de oameni o urmăresc pe Instagram și se minunează în fiecare zi de felul în care arată tânăra de 27 de ani.

Asemenea surorilor Kardashian, pe care le venerează, ucraineanca a purtat un corset pentru micșorarea taliei. Cu un bust uriaș, obținut după trei măriri cu silicoane, o talie minusculă și un posterior bombat, rezultat tot prin implanturi, Alena arată... nenatural. Followerii ei o compară cu un personaj de jocuri video, ale cărui trăsături au fost exagerate intenționat.

Ucraineanca face senzație pe rețelele de socializare încă de când avea 14 ani, așa că transformarea sa a fost vizibilă de-a lungul timpului.

“Asta nu e femeie, e un personaj de jocuri video”. 

Sursa foto: Instagram

“Sânii ei sunt dubli ca mărime, dar să zicem că unora le place așa. Însă implanturile din posterior sunt un coșmar. Ce urmează? Un al treilea sân?”, a fost criticată Alena pe rețelele de socializare.

“Mi-e frica de felul în care o să arați când vei avea 50 de ani. Erai o fată drăguță, o frumusețe naturală”, i-a scris un fost admirator.

Alena Omovych este însă mulțumită de alegerile făcute: “Am 7 operații estetice. Spitalele sunt a doua casă pentru mine. Odată, chiar mi-am petrecut ziua de naștere într-unul”, a spus aceasta.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!