E una dintre cele mai indragite vedete, dar putini au recunoscut-o cand s-a fotografiat asa. Un simplu filtru a transformat-o complet

21 August 2016, 09:00

E una dintre cele mai indragite vedete, dar putini au recunoscut-o cand s-a fotografiat asa. Un simplu filtru a transformat-o complet
Citeste mai mult despre: Thalia, cum arata, filtru, fotografie, vedeta,
Din ce in ce mai multe vedete aleg sa se distreze pe retelele de socializare alaturi de prietenii lor virtuali.

Fanii sunt intotdeauna dornici sa afle ce mai fac celebritatile lor preferate. De aceea, vedetele aleg sa publice pe Instagram, Facebook sau Snapchat o multime de imagini care sa le dezvaluie sustinatorilor detalii din viata lor.

Thalia, revina telenovelelor mexicane, se numara printre utilizatorii infocati ai retelelor de socializare. Nu trece nici macar o zi fara ca actrita sa nu publice imagini sau sa isi salute prietenii virtuali. Pozele pe care le posteaza strang zeci de mii de like-uri, semn ca sunt extrem de apreciate.

Una dintre fotografiile care au cucerit audienta este cea in care, cu ajutorul unui filtru de pe Snapchat, chipul Thaliei este complet transformat. In imaginea de mai jos, vedeta este imposibil de recunoscut, nu e asa? Desi trebuie sa recunoastem ca "masca" de leopard o prinde foarte bine. :)

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO