Ea are 81 de ani, el 36, dar se iubesc! Ce îi leagă pe cei doi soți, care sunt despărțiți de o diferență de 45 de ani?

Ea are 81 de ani, el 36, dar se iubesc! Ce îi leagă pe cei doi soți, care sunt despărțiți de o diferență de 45 de ani?
Data publicarii: 24 Iunie 2021
Data actualizare: 24 Iunie 2021
Ea are 81 de ani, el 36, dar spun că se iubesc. Și nu îi despart cei 45 de ani diferență.        

Iris Jones, din Anglia, aşteaptă să se pună la punct documentaţia proaspătului său soţ egiptean, un tânăr care o va urma în Anglia, când actele vor fi gata. Situațiile legate de viză însă trenează. 

Cei doi fac între timp un adevărat spectacol pe Facebook, unde îşi declară iubirea la fiecare fotografie. Mai mult, Mohamed Ahmed Ibriham nu conteneşte să-i facă numeroase complimente.
 
Pensionara acuză birocraţia din Anglia şi spune că o împiedică să-şi trăiască viaţa alături de bărbatul iubit.
 
”Sunt separată de iubitul meu şi mi-e greu”, a declarat Iris Jones pentru Metro. ”Vârsta nu mi-e aliat. Pot muri şi mâine. Pentru mine, fiecare zi e preţioasă.”

"Mohamed trebuie să obțină multe, multe documente de completat pentru a veni în Marea Britanie."

„Sufer de dureri de cap și de stres și mă duc la doctor să primesc o scrisoare prin care să spun că am atâtea probleme de sănătate, că am nevoie de soțul meu cu mine în Marea Britanie, sperând că vor sensibiliza oamenii și îl vor lăsa să vină și să aibă grijă de mine."
 
"Nu mă pot întoarce în Egipt, țara aceea nu mi se potrivește. Este prea cald, este praf, nu-mi place mâncarea și fumul din trafic este absolut oribil. Jumătate din mașinile de pe drum ar fi zdrobite dacă ar fi în Marea Britanie."

Iris s-a căsătorit cu tânărul la Cairo la o ceremonie discretă, după ce s-au întâlnit pe un grup de Facebook care explorează ateismul.
 


Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies