Ea e cea mai sexy soferiță de autobuz din Anglia: “Îmi iubesc jobul! Sper să fac asta până la pensie”

Ea e cea mai sexy soferiță de autobuz din Anglia: Îmi iubesc jobul! Sper să fac asta până la pensie
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Mai 2021
Data actualizare: 21 Mai 2022
Are 24 de ani, e incredibil de frumoasă, iar jobul ei îi lasă muți de uimire pe cei din jur. La cum arată, Jodie Leigh Fox ar putea defila oricând pe podiumul de modă, însă tânăra a ales să devină șoferiță de autobuz. 

“Îmi iubesc jobul! Sper să fac asta până la pensie”, spune mândră bruneta cu ochi albaștri, care este complimentată la fiecare viraj sau claxon. Presa din Marea Britanie a numit-o pe tânăra din Essex: “cea mai sexy șoferiță de autobuz”. 

Jodie s-a angajat ca șoferiță pe autobuz la 21 de ani și a visat la acest job încă din copilărie, scrie Daily Mail. 

“Întotdeauna stăteam în față lângă șofer și iubeam să conduc, așa că mi-am îndeplinit visul. Am trecut prin mai multe teste înainte să ajung șofer. Nu este atât de ușor pe cât cred unii oameni. Ai de dat un test în limba engleză și unul de matematică, apoi încă 5 module diferite până să ajungi la probele teoretice”, a spus tânăra care primește zilnic complimente de la pasageri.

Mai multe poze în galeria foto de mai jos

“Atunci când bărbații urcă în autobuz au aceeași reacție: «N-am văzut niciodată o șoferiță de autobuz atât de frumoasă» Primesc complimente și de la femei pentru felul în care îmi aranjez părul sau îmi fac unghiile”, a mai spus tânăra. 

Dacă la job are uniformă, pe contul de Instagram urmăritorii o pot admira în cele mai sexy ținuțe. Jodie adoră să pozeze în lenjerie sexy sau costum de baie. Tânăra e populară și pe Tik Tok, acolo unde le arată fanilor cum e viața de șoferiță de autobuz. 


Fotografii: Instagram Jodie Leigh Fox

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies